Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan lányról, akinek a szülei hithű katolikusok, és mégis ilyen? (a többi lent)

Figyelt kérdés
A lány mégis 14 évesen elvesztette a szüzességét, most 19 éves és bevallása szerint már 9 fiúval lefeküdt. Hazudni biztos, hogy nem hazudik, 1 olyan kapcsolata volt ebből a 9-ből, ami 1 évig tartott(rögtön az első), a többi csak egy éjszakás vagy futó kaland volt. Ti hogy viszonyulnátok hozzá, ha ezt megtudnátok róla?
2012. márc. 13. 09:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A szülei nem hiszem, hogy tényleg komolyan veszik a vallásukat, mert akkor olyan példát mutattak volna a lánynak, hogy eszébe sem jut ilyen erkölcstelen életet élni. Vagy pedig a lány környezete (iskola, barátnők, stb...) vitte el rossz irányba, és a szülők ezt nem veszik észre, vagy nem akarják észrevenni. Az én szüleim is katolikusok, én is katolikus vagyok. Mi olyan nevelést kaptunk, amiről sugárzott, hogy ez az igazi, ez a jó, ez a helyes, ezért eszünkbe sem jutott mást keresni. Most 21 vagyok, eddig egy fiúval jártam, a jelenlegi párommal. Lefeküdni pedig csak házasság után fogunk. Szerintem ez a normális, és nem az, hogy az ember a tinédzserévek alatt kis ribanccá válik...
2012. márc. 14. 11:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Vagy talán pont hogy komolyan veszik a vallás. Olyan komolyan, hogy a lányuk menekül előle, mert nem bírja, mert nem az ő világa. Őszintén meg tudom érteni, bár a menekülés útvonala nekem nem szimpatikus.
2012. márc. 14. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!