Mi a véleményetek egy olyan lányról, akinek a szülei hithű katolikusok, és mégis ilyen? (a többi lent)
A szülei nem tudnak erről...
Nem olyan régen ismerjük egymást, tehát nem sok éves ismertségre vagy barátságra kell gondolni...azért fontos ez számomra, mert egy családomban lévő sráccal kezdett el járni.
Amúgy a kommentekből ítélve csak nekem furcsa az a 9 fiú...pedig én nem kaptam vallásos nevelést, sőt a szüleim elég nyitott emberek. A mai világban már úgy látszik, velem van a baj :D
Szerintem is gáz, hogy ennyit pasizott ilyen korban (pedig nem vagyok szentéletű vénasszony én se, húszas éveim közepén járva). Szerintem igénytelen dolog fűvel-fával összefeküdni, de ettől még 19 évesen akár meg is komolyodhat és lehet belőle hűséges, jó barátnője annak a bizonyos fiúnak.
A szülei vallásának az egészhez semmi köze, egyet viszont nagyon elszúrtak: biztos, hogy nem figyeltek eléggé a lányukra. És most nem arra célzok, hogy őrködni kéne az erkölcsei fölött, hanem hogy beszélgetni, meghallgatni, törődni vele...
Én mindezzel együtt megpróbálnám elfogadni őt, adni neki egy esélyt, hiszen az mindenkinek jár. Ha rendesen viselkedik, akkor a múltjáról függetlenül igyekeznék megkedvelni, illetve jó példával, beszélgetéssel próbálnám jó irányba terelgetni, megmutatni neki, máshogy is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!