Most mit csináljak? Válni akar, én nem, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A férjem válni akar. Van valakije, kb. 2 hónapja. Azt mondja, engem szeret, de nem kíván, azt a nőt pedig igen, de nem szereti, de úgy érzi, szerelmes tudna lenni belé. Annyira el vagyok keseredve, én nem akarom, hogy elváljunk, de egyszer azt mondja, szerinte nem lehet helyrehozni a házasságunkat, máskor pedig pont az ellenkezőjét. Szerinte már nem lenne ugyanolyan azért sem, mert megcsalt és ez a tudat mindig benne lenne.2012. márc. 12. 23:07
11/13 anonim válasza:
Ha a férjed válni akar, akkor te nem tudsz semmit tenni ellene, NEM kell a beleegyezésed hozzá.
A férjed beadja a válókeresetet, és két targyalás után el vagytok választva.
12/13 anonim válasza:
Nézd csak, írt a nője is :D. Örülj, hogy most jött ez elő! Még nyugodtan kezdhetsz új életet, nincs ott a gyerek! Mernél vele családot alapítani ezután? Nagy h.lyeség lenne. Idő, és találsz olyat, akinek TE kellesz, mert neki nem. Szerintem tényleg nem érdemes visszarángatni, inkább túlélni, és keresni újat. Képzeld el, amikor ez 3 gyerek után történik, mikor a kicsi fél éves! Na, velem ezt tette, ilyen is akad (ha nem is sok). Még mindig jobban jártál, engem ezzel lehúzott a wc-n a kedves...Fel a fejjel!
13/13 anonim válasza:
Az egyetlen amit tehetsz,hogy elengeded.Méltósággal!De amúgy nyugi,az ilyen kikufircolja magát,aztán visszajön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!