Most mit csináljak? Válni akar, én nem, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A férjem válni akar. Van valakije, kb. 2 hónapja. Azt mondja, engem szeret, de nem kíván, azt a nőt pedig igen, de nem szereti, de úgy érzi, szerelmes tudna lenni belé. Annyira el vagyok keseredve, én nem akarom, hogy elváljunk, de egyszer azt mondja, szerinte nem lehet helyrehozni a házasságunkat, máskor pedig pont az ellenkezőjét. Szerinte már nem lenne ugyanolyan azért sem, mert megcsalt és ez a tudat mindig benne lenne.2012. márc. 12. 23:07
1/13 anonim válasza:
Engedd el szó nélkül. De szót sem érdemel, ha vissza kérődzik...
2/13 A kérdező kommentje:
De nem akarom, hogy elmenjen!
2012. márc. 12. 23:18
3/13 anonim válasza:
Jaj, csak idő kérdése és visszajön!!!
4/13 anonim válasza:
Ha van gyereketek, én a helyedben mindenképp megpróbálnám megmenteni ezt a kapcsolatot. Akár párterápiával is, vagy egyszerűen le kellene ülnötök megbeszélni ezt a dolgot. Ha nincs gyerek, eltávolodnék egy időre, gondolkodási időt kérnék/adnék. Eközben próbálj megújulni (frizura, smink, egy-két csinos ruha), eljárni barátokkal. És meglátod (óriási közhely): az idő mindent megold!
5/13 anonim válasza:
Figyelj.
Aki ennyire bizonytalan, az (sajnos) vissza szokta könyörögni magát. Én a helyedben szó nélkül engedném, sőt, még mondanám is, hogy menjen. Ezzel egy kicsit "pofon vágnám"-átvitt értelemben.
1000% hogy visszasírja magát
6/13 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekünk. Az a lány fülig szerelmes a férjembe és ez persze tetszik neki, meg aztán 4 éve vagyunk együtt, persze, hogy már nem olyan "tüzes" a kapcsolat, mint most egy új nővel. Most elment, hogy gondolkodjon, majd néhány nap múlva visszajön, de a telefonban a válást mondta. Én vele akarok élni!
2012. márc. 12. 23:31
7/13 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy megalázom magam, de kétségbe vagyok esve és nagyon fáj!
2012. márc. 12. 23:32
8/13 tetro válasza:
Mit jelent az hogy nem annyira tüzes már a kapcsolat?
9/13 anonim válasza:
Hát akkor ne válj el,évente majd megkíván valakit te pedig kínok kínjával kiállod mert nem akarsz válni.kell ez neked?Igaza van, már nem lenne olyan a kapcsolatotok,szeretheted de a tüske mindig ott marad.Több mint megalázó drágám nem kívánlak,és még szerelmes is tudna lenni.Hát bele húztam volna valamit a fejébe...Segíts neki össze csomagolni,van pasi elég találsz magadnak aki téged kíván veled akar élni
10/13 anonim válasza:
elment par napra gondolkodni,mi? Hova? Az uj csajahoz? Meg szeret,mi? Nagyon szerethet,ha ezt muveli veled. Terj mar eszhez! Hulyere vesz es lesz.arja,h te mit erzel kozben. Nem szegyelled magad,h ezt hagyod neki? Tenyleg csak ennyire tartod magad??? Pakold szepen ossze a cuccait,b.aszd ki az ajto ele es kuldj neki egy smst,h jojjon erte,ha nem akarja,h szethordjak a csovesek. En ezt tennem. Engem mikor megcsalt egy exem,osszepakoltam a holmijat,hivtam egy fuvarozot es elkuldtem a cuccait az uj csaja cimere. Ajton zarat csereltem es soha tobbet nem alltam szoba vele. Tuleltem,orulok,h igy viselkedtem es most hihetetlen boldog kapcsolatban elek a ferjemmel. Hidd el,nagyon meg fogod banni,ha megalazkodsz. Ennek a kapcsolatnak mar lottek,raadasul ahogy irod,sztem a pasid egy idiota. Mit sajnalsz rajta???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!