Már nem szoktunk csókolózni. Ezt mire véljem?
"kinőttünk már abból a korból"
Ki lehet nőni belőle?? Érdekes.
"40-50-60 éves korosztályt, a 90 %-a nem csókolózik."
Ezért olyan elcseszettek a kapcsolatok. Meg dugnak félre.
Hát én jó mélyre elásom magam ha már minden mindegy lesz:D De nem hiszem, hogy valaha is eljutnék odáig, hogy így feladjam.
Igen, a fiatalok is félrelépnek. Viszont ahogy a hozzászólásokat olvasgatom, nem is igen csókolóznak ők sem. Csak a kapcsolatok elején. Úgyhogy lehet hogy van némi összefüggés egy kapcsolat minősége és a csókváltás (nem csókcsata!!! Egyik válaszolónak ez a csókcsata a heppje, de keveri a szezont a fazonnal. Az ő kedvéért hangsúlyoznám ki, hogy nem CSATÁRÓL beszélünk:)) gyakorisága között. Nem minden esetben, de ez az apróságnak tűnő hiányosság valóban lehet az első lépés az elhidegülés felé. Ideje beismernem:) Nem áltathatom magam azzal, hogy ez nem így van. Huszonévesek vagyunk nem kilencvenesek.
Nem, nem lesz mindegy. Ahogy a szerelem is csak akkor múlik el, ha sz*rsz bele. Ennyi. Aki szarik bele, azt biztos nem zavarja, ha minden jó elmúlik az életéből, de én nem sz*rok bele.
Ami a csókcsatát illeti: azt sem igazán lehet megunni, szerintem 20 év alatt sem, ha a másik jól csókol. De persze, az kiderül az elején. ;)
És amikor 70 éves néni meg bácsi úgy csókolózik mint a húszévesek...?! Na az az igazi szerelem! És ebből látható az is, hogy náluk nem múlt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!