Már nem szoktunk csókolózni. Ezt mire véljem?
"felnőtt férfiak nem szeretnek csókolózni, csak a tinik szokása."
Remélhetőleg nem igaz, mert akkor tinikkel kell majd járnom. :S Nem tudok elképzelni egy olyan kapcsolatot, ahol nincs csók. Kb. mintha a homlokára írná, hogy bocs, de már unlak.
Mi is 1 éve vagyunk együtt a barátommal,és mi se nagyon csókolózunk,ö szeretne de én nem igazán.Az elején más volt,voltak igazi filmes csókjaink :D
De már nemtartok rá igényt valahogy,és azt mondtam neki mikor megkérdezte hogy mi van hogy nem vagyok valami csókos típus.De amúgy szeretem szerintem,habár nem mindig vagyok benne biztos,hogy jó választás volt.Bocsi ha összevisszaság van soraim között,kicsit fáradt vagyok :D
Mi 4 éve vagyunk együtt, mi is ritkán csókolózunk a párommal: szeretkezéskor, és ha megelégelem a várakozást csókügyileg és letámadom.
Kérdeztem miért nincs több, azt mondta, hogy azért, mert annyira beindul tőle, hogy ha utána nincs semmi, az nagyon szívás (és igazat mond, kézzelfogható jele van :D )
Azért ez picit jól esik a büszkeségemnek :) de én is hiányolom a több csókot.
mi sem nagyon csókolózunk csak szájrapuszi... de szeretkezés közben mindig csókolózunk! legalább akkor már...
kérdezd meg a párodat hogy szeretkezés közben miért nem akar? ettől is szeretkezés szerintem, mert a csók azért elég személyes, anélkül csak d*gás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!