Gyermekelhelyezési per újratárgyalása milyen esélyek vannak, hogy újra nálunk maradjanak a gyerekek? Bővebben lent.
A gyerekek (15/F 8/L) jelenleg az apjukkal élnek. Az anya 1,5 éve lemondott róluk az apa javára. Most az anya újra pert indított a gyermekelhelyezésre. Az anya 1,5 éve elköltözött a gyerekek otthonától 100 km-re 1,5-2 havonta látogatta őket. Most vissza jött a városba kb. 1,5 hónapja és a pasijával lakik. Gyermekelhelyezési pert indított. A bíróságon azt állítja hg a gyerekek félnek az apjuktól és hg régen őt is verte. Ez valójában nem így volt. De a gyerekek fejét telebeszélte az anyjuk hg régebben az apjuk bizony bántotta őt és hg rossz ember. Most nagyon félünk, hg el fogják venni a gyerekeket. Én az apa élettársa vagyok több mint 2 éve vagyunk együtt és 1,5 éve neveljük együtt a gyerekeket akik engem is szeretnek. Az anya az élettársával 1,5 hónapja van együtt és az ő albérletében laknak ők hivatalosan együtt élnek. Én viszont hivatalosan nem lakok ott. Az anya és az apa nettó bére kb. egyezik. Gondolom a nagyobb gyereket meg fogják kérdezni hg kivel akar lenni. Ha az anyát mondja akkor a kisebbet is oda fogják ítélni? Vagy a testvéreket szétszedik egyáltalán?
Mi lakunk közelebb az iskolához. És mi nem sima albérletben hanem önkormányzati lakásban lakunk. Az anya tele van tartozásokkal amiket nem fizet. Nálunk minden csekk időbe be van fizetve. Szerintetek mik az esélyeink??? Elnézést ha kicsit zagyva amiket írok csak én is 1 órája tudtam meg hg nem csak a gyerektartásról lesz szó a perben hanem elhelyezésről is... :( Ja erről jut eszembe hg az anya soha 1 ft gyerektartást sem fizetett pedig 30ezret kellett volna neki fizetnie havonta. Ha esetleg valami nem tiszta kérdezzetek. Köszönöm.
Elnézést, hg csak most válaszolok.
Az anya egy üzenetbe megírta a páromnak hg neki nem kell a felelősség. Szóval ezért lépet le. Írásba mondott le a gyerekekről.
Mi még az önkormányzati lakást is ott hagytuk neki hg ott lehessen a gyerekekkel... Ez 2 hónap volt és utána mondta ezt. Visszamentünk az önkormányzati lakásba a gyerekekhez és az előző két hónap rezsi tartozását is ott hagyta az anyjuk... majdnem elvették a lakást ez miatt, de szerencsére ki tudtuk fizetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!