Ha elvált a párotok, és vannak gyerekek, odafigyel rátok?
Ebben a szituban vagyok en is kerdezö. A parom odafigyel ram, nagyon is, es erzem, hogy nagyon fontos vagyok neki, bujunk egymashoz, amikor csak lehet, es kedvünk tartja. A volt asszony itt is "szorakozik" velünk, van, hogy a gyerekeket is belevonja, ilyenkor elegge le tud lombozodni a parom, de attol meg kedves velem, meg szeretget, megis erzem, hogy ki van bukva.
Ez szerintem attol függ, mennyire tud a parod uralkodni az erzesein, mennyire tud elvonatkoztatni dolgoktol, van, akinek ez egyaltalan nem megy.
Sokaig - szemely szerint - nem tudtam mit kezdeni azzal, hogy sosem lehet olyan a kapcsolatunk, mint egy gyermektelen, elsö hazas parnak, es neha nagyon dühös voltam az exere, hogy meg mindig "hatalma" van felette, de most mar maskepp latom. A gyerekek hozzatartoznak a paromhoz, az ex a gyerekek miatt resze az eletenek, de engem szeret, es en vagyok a bastyaja, ahol mindig biztonsagban es szeretetben erezheti magat. Ö ezert halas is, erzem.
Ezt kell erösiteni, de ha neked hianyerzeted van a parod mellett, vagy ugy erzed, kisemmiznek (a gyerekek, az ex),akkor mindenkepp beszelned kell erröl a paroddal. Ha szeret, talaltok ra megoldast. Mindenesetre a szemrehanyasokat mellözd, mikor beszelgetni kezdtek. Csak beszelj az erzeseidröl, es kerdezd meg töle, ö hogyan latja mindezt. Lehet, hogy ö nem is erzekel a te problemaidbol semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!