Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megnyerhetem a gyermekelhelyez...

Megnyerhetem a gyermekelhelyezési pert?

Figyelt kérdés
Hát az én esetem nem is olyan egyszerü.9 évet éltem volt párommal, két leányunk született, hiába éltünk eggyütt, csak magamra számíthattam a gyermekek nevelésében. Se pénzt nem adott haza, se a gyermekekkel nem foglalkozott. Állandó veszekedésben éltünk, sokszor meg is vert. Hűséges voltam, de betelt a pohár, találtam magamnak valakit a kedves volt velem, elfogadtta a gyermekeimet és szeret a gyerekkel eggyütt. A volt párom most akar apa lenni, most érdekes módon szereti a lányait. El akarja tőlem venni, azzal az indokkal hogy én megcsaltam, és úgyis neki itélik a lányokat. Hát én ettől félek és belehalok ha ez így lessz. Közös házunk van, amit 1 éve építettünk, ő lakik benne, én meg elköltöztem inkább albérlebe. Köztisztviselő vagyok, el tudom látni a lányokat,6és nyolc évesek.Kérdem én, lehetséges az hogy ha elindítom a gyermekelhelyezést neki fogják itélni a kislányokat? Már végső elkeseredésemben írok. Szerintem tisztességes anya és nő vagyok, aki a sok szenvedés után már csak boldogságot akar, és nem félelemben élni. Kérlek benneteket adjatok tanácsot mit tegyek. Köszi Tündi.
2012. márc. 12. 12:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm, hát nagyon remélem hogy így lessz, mert látom a lányokon hogy bánatosak , pedig még picik, de az apjukhoz nem akarnak már most menni,, de neki nem is merik mondani, mert félnek tőle, ő meg azt hiszi hogy ez nem így van.
2012. márc. 12. 14:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel a ház a vagyon abszolut, legyen vele boldog, inkább leszek albérletbe, de a két lány velem legyen.
2012. márc. 12. 14:14
 13/14 anonim ***** válasza:
A vagyonmegosztás és a gyermekelhelyezés más. A gyermekeid érdekében ne mondj le a közös vagyon feléről!
2012. márc. 12. 14:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Most, hogy megnyugodtál a gyerekek miatt, kicsit figyelj másra is. Én is váltam, és akkor csak az számított hogy vége legyen annak a házasságnak mert igen szenvedtem. És én sem gondoltam a vagyonra, csak hogy vége legyen a huzavonának. De te legyél okosabb, ami jár az jár. A lányokra gondolj, hogy nekik legyen majd ha felnőnek valami tőke. Ne hagyd magad, és követeld ami jár a házból neked. Sok sikert!
2012. márc. 12. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!