Elveszettem a gyermekelhelyezési papírt. Hol tudom beszerezni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 14:05
1/6 anonim válasza:
A bírósági ítéléetről szóló papírt vesztetted el, vagy a beadványt, melyben megindítod a gyermekelhelezést?
Bíróságtól lehet kérni másolatot. Vagy ügyvédedtől kérd el. Ha van/volt ügyvéded, akkor általában mindig hozzá érkeznek a hivatalos papírok pl. bírósági végzések, ítéletek,jegyzőkönyvek stb, és aztán ő küldi meg neked.
2/6 A kérdező kommentje:
Már 4 éve megvolt a gyerekelhelyezés. A végzést hagytam el valahol. Uhh az kicsit nehéz lesz. D.újban lakom de anno Győrben történt az elhelyezési per.
2012. jan. 30. 14:16
3/6 anonim válasza:
Az ügyvédnél is van egy példány (ha volt ügyvéded), és a bíróságtól is ki lehet kérni 100 Ft/oldal áráért.
4/6 anonim válasza:
1. vagyok. szerintem, hogyha felhívod az adott bíróságot, ott biztos, hogy adnak neked bővebb tájékoztatást. Még az is lehet, hogy ha igazold magad, akkor akár e-mailben is átküldik neked.
5/6 anonim válasza:
Szerintem hívd fel a bíróságot, ők adnak felvilágosítást. Ahol én lakom elég e-mail küldeni a bíróságra, az adatokat feltüntetni és ingyen elküldik a kért iratot.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget :)
2012. jan. 30. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!