Sosem fogom magam elfogadni?
14 éves vagyok csak, de minden testrészem gyűlölöm, és ez minden napomat tönkreteszi. Sminkelni sem tudok, mert minden reggel sírva fakadok, de nem merem elmondani senkinek, mert utálom, ha valaki sajnáltatja magát:( 11 évesen 57 kiló voltam, halálra szekáltak, elvették tőlem az ételt, lefogytam 43 kilóra, de most 47 vagyok, közben 160 centi, de minden cseszett felesleg a lábamra megy:[ és tudom, hogy nem normális, de képes vagyok egész nap meztelen nagy mellű lányokat nézegetni, ugyanis nekem alig van meg az A kosár is, és ez zavar a legjobban..és tényleg minden napom sírással kezdődik, mert meglátom a kis mellem és a vastag combom és kész is a katasztrófa. Ilyenkor be kell vennem 3-4 db illegálisan szerzett vényköteles nyugtatót, és a következő 4-5 órában csak bámulok ki a fejemből és alig emlékszem bármire is, hazamegyek és alszom. És van hogy napokig nem eszem semmit, de aztán kétségbeesek hogy úristen megint kisebb lett a mellem és szándékosan elkezdek enni, de Jézusom megint még nagyobb lett a combom, miért ettem?!
teljesen beleőrültem ebbe az egészbe, és nem merek róla senkinek beszélni, mert tudom milyen rossz érzés hallgatni az ilyen önsajnáltatást. Főleg amikor a 170 centis vékony lábú nagy mellű barátnőim panaszkodnak és ki kell futnom a mosdóba, és jön velem persze a gyógyszeres dobozom is..:[ mindig elhatározom, hogy nem érdekel, vannak ennél fontosabb dolgok is, de maximum akkor vannak nyugodt napjaim, amikor hétvégénként egyedül lehetek a sötétben egy bő, sötét pizsamában. De holnap reggel is meg kell fürödnöm, le kell vetkőznöm, aztán felvenni valami normális ruhát és már előre rettegek az egésztől:[
Szépen lepontoztatok, annak ellenére, hogy én egy olyan 14 évest sem ismertem, aki gyógyszerezte volna magát, mert vastagnak látja a combját.
Azért mondtam, mert én most gyógyulok a bulímiából, és annyira nem számít, amiket mondtok, hogy az nem igaz.
Azt kell megérteni mindenkinek, hogy a válaszolók a valóságban élnek, a kérdezőnek viszont el van torzulva a magáról alkotott testképe. Nem számít, hányan mondják, hogy szép, csinos, Colin Firth is elé állhat, hogy így jó, ahogy van, a kérdezőt mindez hidegen fogja hagyni.
Egy pszichológus segítene, nekem is segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!