Szólnátok anyukátoknak h babát vártok, ebben az
esetben?
Figyelt kérdés
Az anyám teljesen ellene van h gyereket vállaljunk a párommal. Már rég nem lakok vele, de állandóan irányítani akar és bele pof*zik az életembe. A testvéreim előtt is állandóan oltogat, hogy mennyire gebe vagyok és nem lennék képes szülni, meg nem vagyunk össze házasodva (mintha ez bármit is számítana), nincs érettségim (most lesz meg), nem járok közösségbe (neki a közösség az h vasárnap elmegy képmutatóskodni a templomba) és ilyen hülyeségek. Már annyira elegem van ebből az egészből!!! És nem tudok nem foglalkozni vele, mert ő is állandóan ezen csüng és piszkál. Mondjuk már 3hete nem találkoztam vele (kb 2 percre lakunk egymástól), felhúzott, megigérte hogy feljön hozzám...na azóta is jön...és fenyeget h össze esik meg ki kell hivni a mentőket ha én megmondom neki hogy nem szeretem a felszínes, képmutató embereket akik a hátuk mögött kibeszélik az embert, szembe meg nem merik mondani inkább csorgatják a nyáluk...ááá...most mit csináljak? Ha annyira nem akarja azt a babát akkor ne is közöljem vele hogy úton van?
Így az utolsó hozzá szólásod olvasva,nos lehet anyudnak van igaza.Hiába vagy 20éves éretlen vagy még egy babához.De most már mindegy is,hisz babád lesz.Te a tankönyveid többe kerülnek mint a csp:)))
2012. márc. 10. 10:40
12/14 A kérdező kommentje:
Senki szerint nincs igaza (ez azért bonyolultabb mint amennyit irtam), már 3 éve önálló vagyok és a nővéremhez hasonlit akit eltartanak és fogalma sincs az életről:(
Nincsenek tankönyveim, nem kell:)
2012. márc. 10. 11:42
13/14 anonim válasza:
Azt tudod, hogy ha külön élsz, kérheted a saját nevedre a csp-t?
Csak szólsz a MÁK-nak.
2012. márc. 11. 13:00
14/14 anonim válasza:
Sajnálom hogy ilyen a helyzet az anyukáddal. Amit én tennék: elhívnám magamhoz, amikor otthon van a férjem is és elmondanék mindent.
A babát, azt hogy a viselkedése tarthatatlan, azt is, hogy gyűlölöd amit csinál, és szedje össze magát mert hamarosan nagymama lesz.
Meglátod majd sírva fakad az örömtől. Lehet hogy többször is helyre kell tenni, de egész meg változik majd az unokája miatt.
Minden jót neked.
És hidd el, végig tudod csinálni a terhességet, és egy gyönyörű kisbabát fogsz dajkálni hamarosan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!