Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondanátok a családotoknak,...

Elmondanátok a családotoknak, hogy ilyen munkát végeztek?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdtem az egyetemet, a szüleim nem tudnak támogatni.

Kolis voltam, januárban viszont összeköltöztem a párommal, így munkát kellett találnom, és egy ismerősöm által bekerültem egy webkamstúdióba chat operátornak.

Aki nem tudja, mit jelent ez: vannak ugye a webkamerás modellek, akik a kamera előtt vetkőznek és egyéb dolgokat csinálnak, míg a másik oldalon a néző fizet ezért. Közben a modellekkel chatelni lehet, viszont ilyenkor a modell maga csak úgy tesz, mintha gépelne és igazából velem beszélget az illető, és én közvetítem a kéréseit a modellek felé.

Nem egy álommeló, de nagyon jól fizet, bejelentett és nekem semmiben nem kell részt vennem, én szigorúan csak chatelek a (főleg külföldi) partnerekkel.

Most, hogy egyenesbe jöttünk az összeköltözés kezdeti költségei után, megtehetem, hogy a szüleimet segítsem. Viszont eddig még nem mondtam el nekik, hol dolgozom, mert bár én nem csinálok semmi "olyat", azért nem reklámozom a dolgot...a szüleim egyébként is képesek lennének rosszra gondolni. Viszont ha hirtelen elkezdem őket segíteni, akkor gyanút foghatnak, valamivel csak indokolnom kell, hogy lett ennyi pénzem.

Ötletek, hogyan lehetne ezt kivitelezni? Vagy mondjam el őszintén a dolgokat? Ti mit tennétek?

2012. márc. 9. 19:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én nem találok ebben semmi kivetni valót, de a szüleimnek nem mondanám el ennek ellenére, mert tudom, hogy ők is úgy reagálnának, hogy ez határmezsgye, vagy nem hinnék el, hogy csak ezt kell csinálni.
2012. máj. 25. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!