Magamra maradtam! Hogyan tovább?
családommal sosem volt jó a kapcsolatom, a barátaim elhagytak, párkapcsolatom nincs.
nem bírom a magányt mi lesz velem? mit tegyek?
helyrehozni nem tudom dolgokat mivel nem én rontottam el, eddig sikerült kézben tartanom de minden összeomlott
tegnapelőtt 22:32
Nagyon is egyetértek veled,ha képes vagy elfogadni valamit akkor már nem is rossz dolog.(itt azon van a hangsuly hogy az adott ember mennyire képes elfogadni az őt érő helyzetet ,ha nem akkor persze szenvedés lesz,szóval az elfogadáson van a hangsuly.
Hali!
Azt tanácsolnám, hogy kösd le magad! Kezdj el valamit szervezni, valamit csinálni, amit más vszleg nem tenne. Légy rendkívüli! A napnál világosabb, hogy különc vagy, és ezt a környezeted nem akarja elfogadni, te pedig vszleg meg akarnál felelni nekik, közben meg csak taszítod el magadtól az embereket, s nem szereted magad. És ha te magadat SEM szereted, akkor az emberek HOGYAN szeressenek téged?
A szüleiddel ne foglalkozz. A "barátaid" -- mint az kiderült -- sosem vtak a btaid. Ne sirass olyasvkiket, akik azt NEM ÉRDEMLIK MEG! Tanuld meg szeretni magad, de ne légy önző, de mindig "kockafejű önfejű" se! Csinálj vmi haxnos dolgot, ahogy azt annak idején én is tettem, s így nekem sikerült! Sikerült felállnom a padlóról, s most már többen is szeretnek, vannak barátaim, s folyton jönnek újabbak. :-) De ők már valódiak. ;-D
Fel a fejjel, Pajtás!
Nincs vége az életednek! Még csak most kezdődik igazán,... ;-D
Üdv: EE
Hali!
Ez nem így működik, hogy te nekem szegezed a kérdést, hogy én pl. mivel kötném le magam, én erre mdok vmit, te meg vagy belevágsz, vagy kényelmesen hátradőlsz. Nem. Én nem mondok példát, mert nem akarok szádba rágni semmit. Keresd meg magadnak, mert aki keres az talál. (Kifogást is,... megoldást is.) :-o
De nem is mond6nék példát amúgy se, hisz mindannyian különbözünk. Honnan tudnám pl., hogy tégedet mi az ami érdekel? A tippet, hogy hogyan hozd rendbe az életedet, megkaptad. Most már CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG RAJTAD ÁLL, MIT KEZDESZ VELE,... hogyan használod!? :-o
Egyébként kellemes húsvétot kívánok!
Üdv: EE
Gyere velem emberek közé! :)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!