Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Magamra maradtam! Hogyan tovább?

Magamra maradtam! Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

családommal sosem volt jó a kapcsolatom, a barátaim elhagytak, párkapcsolatom nincs.

nem bírom a magányt mi lesz velem? mit tegyek?

helyrehozni nem tudom dolgokat mivel nem én rontottam el, eddig sikerült kézben tartanom de minden összeomlott

2012. márc. 9. 02:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
59%
Sajnos tudom,hogy milyen érzés és nem tudok mit tanácsolni,csak az Isten segíthet.22N
2012. márc. 9. 12:09
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is így van,nincs jó kapcsolat a családommal,főleg a szüleimmel.Csak egy álkapcsolat.Totál felszínes.Semmit nem tudok velük megosztani soha,nem tudnak rólam semmit,szinte nem is ismernek.Nem is szeretném,ha ez másként lenne,régebben szerettem volna még kiskoromban...

Barátok tényleg kellenek.Nem tudom mi lenne,ha nem lennének...Tényleg nagyon nehéz ismerkedni,főleg rendes barátokat szerezni!

Én is annyit tudok javasolni, hogy kezdj el eljárni valahova.Sportolni főleg,az tényleg sokat segít.Egyrészt boldogsághormonok szabadulnak fel,eltűnik a stressz és még ismerkedhetsz is!

Attól függetlenül, hogy egyedül vagy,mozdulj ki a lakásból,ne ülj a négy fal között!

24N

2012. márc. 9. 14:12
 13/28 anonim ***** válasza:

én világ életemben magányos voltam,nem tudom mit kell itt sirni hogy "nem birom a magányt mi lesz velem?"

legyél már kitartobb,vannak sokkal rosszabb helyzetü emberek mint te.

2012. márc. 9. 18:02
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó kommentelő honnan tudod a helyzetét ha nem élsz benne? Amúgy van akinek lehet sokkal rosszabb de nem érzi elkeseredettnek magát. Megint mások már attól depresszióba esnek, ha rossz lett a hajuk a fodrásznál. Az emberi érzések elég kiszámíthatatlanok. Szóval bármi történjen valakivel nem tudhatod belül mennyivel érzi rosszabbul magát mint más. Mindenesetre a kérdezőnek egy kutyát javasolnék kezdésként. Egy állat nagyonnagyon sokat tud segíteni ilyen helyzetekben. ( Már ha nyitott vagy erre).Sok szerencsét, remélem jobban leszel
2012. márc. 9. 20:11
 15/28 A kérdező kommentje:

18:02 gondolom azért mert VILÁG ÉLETEDBEN MAGÁNYOS TÍPUS VOLTÁL, én nem vagyok az

A többieknek nagyon szépen köszönöm esetleg aki ugyanúgy magányos és akar az írhat privát :)

2012. márc. 10. 02:06
 16/28 A kérdező kommentje:
*privát üzenetet :)
2012. márc. 10. 02:06
 17/28 anonim ***** válasza:
nem vagyok magányos tipus
2012. márc. 10. 18:18
 18/28 anonim ***** válasza:
csak én nem nyafogok itt mint te,pedig nekem is lenne rá okom.
2012. márc. 10. 18:19
 19/28 anonim válasza:
Nincs megoldás de vigasztaljon a tudat hogy nem is kell. Éppen ez a vergodés az igazi. Ez tesz téged olyanná,amilyen vagy.Fogadd el a sorsod és végul megbékélsz vele.
2012. márc. 10. 22:32
 20/28 A kérdező kommentje:

18:19 nem azt kérdeztem h neked milyen problémáid vannak, ha nem tudsz a kérdésre hasznos választ adni akkor ne adj semmien választ de főleg ne genyózz

többinek köszi

2012. márc. 11. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!