Magamra maradtam! Hogyan tovább?
családommal sosem volt jó a kapcsolatom, a barátaim elhagytak, párkapcsolatom nincs.
nem bírom a magányt mi lesz velem? mit tegyek?
helyrehozni nem tudom dolgokat mivel nem én rontottam el, eddig sikerült kézben tartanom de minden összeomlott
Nálam is így van,nincs jó kapcsolat a családommal,főleg a szüleimmel.Csak egy álkapcsolat.Totál felszínes.Semmit nem tudok velük megosztani soha,nem tudnak rólam semmit,szinte nem is ismernek.Nem is szeretném,ha ez másként lenne,régebben szerettem volna még kiskoromban...
Barátok tényleg kellenek.Nem tudom mi lenne,ha nem lennének...Tényleg nagyon nehéz ismerkedni,főleg rendes barátokat szerezni!
Én is annyit tudok javasolni, hogy kezdj el eljárni valahova.Sportolni főleg,az tényleg sokat segít.Egyrészt boldogsághormonok szabadulnak fel,eltűnik a stressz és még ismerkedhetsz is!
Attól függetlenül, hogy egyedül vagy,mozdulj ki a lakásból,ne ülj a négy fal között!
24N
én világ életemben magányos voltam,nem tudom mit kell itt sirni hogy "nem birom a magányt mi lesz velem?"
legyél már kitartobb,vannak sokkal rosszabb helyzetü emberek mint te.
18:02 gondolom azért mert VILÁG ÉLETEDBEN MAGÁNYOS TÍPUS VOLTÁL, én nem vagyok az
A többieknek nagyon szépen köszönöm esetleg aki ugyanúgy magányos és akar az írhat privát :)
18:19 nem azt kérdeztem h neked milyen problémáid vannak, ha nem tudsz a kérdésre hasznos választ adni akkor ne adj semmien választ de főleg ne genyózz
többinek köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!