Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 évesen önállótlan vagyok....

22 évesen önállótlan vagyok. Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés
Mostanában állandóan azt kapom,hogy ennyi idősen egyesek már rég családot alapítottak,meg kimentek külföldre,én meg egy gyerek szintjén vagyok,nem vagyok elég talpraesett és nem tudom megállni a helyem.Néha rá kell jönnöm,hogy ez tényleg így van és ez nagyon fáj.Nem tudok eligazodni a világban,akkor sem,ha munkáról van szó,ha meg emberi kapcsolatokról,akkor meg aztán végképp nem.Nincsenek barátaim,komoly kapcsolatom sem volt még soha,nem tudok egyedül dönteni,mert anno sokszor rosszul döntöttem és most ha ilyesmire kerül sor,halálra stresszelem magam.Vannak céljaim,mégis csak egy gyereknek érzem magam és ez rossz.Mit csináljak?
2012. márc. 8. 21:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
jav.e
2012. márc. 9. 12:02
 12/12 anonim válasza:
100%

Hasonló cipőben járok én is.

26 vagyok, pár hét betöltöm a 27 -t.

26 évesen jöttem rá a gondjaimra.

7 évig komoly párkapcsolatom volt. Utána jöttem rá, hogy hééé, ez totál nem jó így ahogy működök. Most elköltöztem 3 hónapja otthonról.

Küszködök. Folyamatosan szerencsétlenség ég.

A munkahelyen is. Programozóként végeztem, és nem bírom érvényesülni. Sikerült egy helyet találnom ahol most gyakornokként kezdhetek.

De 1 hónap elteltével nem tudok érvényesülni, egyszerű dolgokban elakadok. Kérdezek, és várom a segítséget.

2016. márc. 21. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!