Hogyan állítsam le anyósomat? Valami frappáns válasz?
1 éves a lányunk, az anyósom egy ideje kérdezgeti hogy mikor megyek vissza dolgozni. Ez még nem is lenne olyan nagy baj, mondtuk neki, hogy kb ha 2 lesz a Picúr.
Most azon lovagol, hogy ugye védekezünk? Amikor először kérdezte, ledöbbentem és mondtam neki, hogy persze. Azóta vagy 3szor felhozta, hogy nagyon kell figyelni, semmi nem ad 100%-os védelmet, azt olvasta hogy ez meg ez a módszer nagyon jó stb. Már kezdek kikészülni.
Valamit vissza kéne szólni, hogy leálljon. Az nagyon durva lenne, hogy "Most tényleg arra vagy kíváncsi, hogy húzok-e gumit a fiad f@rkára mielőtt berakja?" Egyéb ötlet?
Az én anyósom is megkérdezte, hogy most már védekezni fogtok ugye? Mondtam neki, hogy ez a kettőnk dolga. Megsértődött.
A legdurvább beszólása az volt mikor kiderült a terhesség, elmondtuk anyóséknak és a férjem viccelődött, hogy nem tudja hogyan történhetett ez, mert ő ott se volt. Erre az intelligens anyósom fröcsögős nevetés közben elejtette, hogy biztos beujjaztam magamnak. Nem hittem a fülemnek. Katasztrófa volt a szituáció.
hű ez az előzős ez durva volt
nálunk az érdekes az volt, hogy amíg nem volt gyerek folyton azt kérdezte, mikor lesz, amikor meg bejelentettük, hogy terhes vagyok, még egy mosoly se csúszott ki az arcára, annyit mondott, hogy hát ti tudjátok...
Szerintem legközelebb mondd neki, hogy ó már olyan régóta meg akartad vitatni ezt a szex témát a FÉRJEDDEL és köszönöd, hogy felhívja rá a figyelmed, hogy beszéljétek ezt át a FÉRJjel még egyszer KETTESBEN.
Amúgy meg úgyis megsértődik, akármit mondasz, vagy hallgatsz és akkor legközelebb meg mással cseszeget.
Kérdezd meg tőle miért olyan fontos neki, hogy a magánéletetek ezen részéről tudjon.Milyen válasz szeretne hallani? Mi is az igazi kérdés?
Sajnos engem tiszteletre (túl sokra is -néha úgy érzem túl jól nevelt vagyok e téren).Nem igazán merek odaszólogatni a mamának, pedig lenne mit néha.Egyszer megtettem, a férjem el akart válni mert nem tudta hova álljon.
válaszolj, csak annyit, hogy "Megoldjuk."
ha ebből nem is ért, nem tud utána már mit hozzátenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!