Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam le anyósomat?...

Hogyan állítsam le anyósomat? Valami frappáns válasz?

Figyelt kérdés

1 éves a lányunk, az anyósom egy ideje kérdezgeti hogy mikor megyek vissza dolgozni. Ez még nem is lenne olyan nagy baj, mondtuk neki, hogy kb ha 2 lesz a Picúr.

Most azon lovagol, hogy ugye védekezünk? Amikor először kérdezte, ledöbbentem és mondtam neki, hogy persze. Azóta vagy 3szor felhozta, hogy nagyon kell figyelni, semmi nem ad 100%-os védelmet, azt olvasta hogy ez meg ez a módszer nagyon jó stb. Már kezdek kikészülni.

Valamit vissza kéne szólni, hogy leálljon. Az nagyon durva lenne, hogy "Most tényleg arra vagy kíváncsi, hogy húzok-e gumit a fiad f@rkára mielőtt berakja?" Egyéb ötlet?

2012. márc. 7. 21:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám neki h a segbe kukit szeretem, szóval nem kell félni a tesótól.. xD
2012. márc. 7. 22:10
 12/26 A kérdező kommentje:

Az első baba tervezett volt, ezt ő is tudja; lehet azt hiszi, csak én terveztem....

Lehet megmondom neki, hogy semmivel, mert alig várjuk a kistesót :-)) Kíváncsi vagyok, mit reagál :-)

2012. márc. 7. 22:10
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

A fájd. csill. és a védőoltás nem befolyásolja a tabi hatékonyságát. Nem kell túlparázni. Anyósnak meg konkrétan semmi köze, lesz-e másik baba vagy nem.

Mi lenne, ha a férjed egyszer s mindenkorra közölné ezt vele?

2012. márc. 7. 22:21
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene mentegetőznöd anyósod előtt? Semmi köze hozzá, hogy a pároddal hány gyermeket terveztek, és mikor. Ha nem az ő segítségére számítotok anyagilag, akkor semmi joga beleszólni a babavállalásba. Nyugodtan mondd meg neki, hogy egyáltalán nem védekeztek, akkor jön a baba, amikor jönni akar! Nyugodj meg, nehogy már még Te készülj ki idegileg!
2012. márc. 7. 22:33
 15/26 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy ez két ember magánügye, a tiéd meg a férjedé.
2012. márc. 8. 08:38
 16/26 anonim ***** válasza:
És a férjed?
2012. márc. 8. 08:44
 17/26 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat.

Férjem szerint ez nem olyan nagy baj.

Hétvégén határozottan közlöm vele, hogy ez csak ránk tartozik. Esetleg visszakérdezek, hogy ők hogyan védekeznek a pasijával :-)

Szép napot mindenkinek :-)

2012. márc. 8. 08:58
 18/26 anonim ***** válasza:
Férjed tévedésben él, csak a bunkó anyósok ilyenek, akik nem tisztelik másik életét. Enyémnek ilyen eszébe sem jutna. Eddig a maximum az volt, hogy egyszer említette, hogy nyaralni ketten mentünk, onnan meg 3-an jöttünk vissza.... (nem vagyok szégyenlős, nagyon nem, de ebbe is belepirultam, olyan kínos volt, pedig nem rossz szándékkal mondta, hanem viccesen). Ha ilyenekről kezdene viszont beszélni, mint a tied, hát a kérdésben kiírt utolsó előtti mondatodat szó szerint idézném.
2012. márc. 8. 09:50
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem azért, de az én anyósom sem egy szent, de ilyeneket még ő sem kérdez...
2012. márc. 8. 14:50
 20/26 anonim ***** válasza:

Az én anyósom csak addig kérdezgette, amíg tudta hogy nem tudnánk eltartani egy gyereket.

Most félpercenként közli hogy lányunokát akar, pedig nem lakunk túl gyerekbarát helyen. Amíg nem költözünk el nem vállalok gyereket. Ráérünk, még csak 21 vagyok :)

Még ez is elég idegesítő, hát még a te anyósod!

Tényleg ne hagyd magad!

Én a helyedben annyit válaszolnék neki, hogy nyugodjon meg, elmegyek dolgozni mindenképpen.

Így megkapja a hőn áhított válaszát.

Esetleg áradozhatsz mennyire hiányzik a munkahelyed, így talán még el is hiszi hogy nem kitartatni szeretnéd magad :)

2012. márc. 8. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!