Mit lehet arra mondani hogy hiányzol? Valami frappáns?
Figyelt kérdés
én nem akarom ugyanezt vissza írni, de valami frappáns szöveg erre? lány vagyok2011. aug. 17. 17:31
1/19 anonim válasza:
Te is (persze csak akkor, ha valóban)
2/19 anonim válasza:
Bennem is van egy ür. Pont akkora es olyan formaju, mint te...
3/19 anonim válasza:
hiányzol mint a termőföldről a trágya
hiányzol mint magyarországnak egy jó államfő
hiányzol mint a deviza hiteleseknek a megoldás
4/19 anonim válasza:
*hiányzol mint a deviza hiteleseknek a megoldás
Ez nagyon jó!!!! :D
5/19 anonim válasza:
Te is hiányzol Nekem! Minek ebből ekkora ügyet csinálni? Nem attól lesz jó a kapcsolatotok, hogy egy idegentől lopott szöveget írsz a párodnak...
6/19 anonim válasza:
Hiányzol, hisz "Az vagy nekem mint testnek a kenyér..."
milyen kár, hogy nem én írtam
7/19 anonim válasza:
Ird azt ami eszedbe jut,nem kell itt brillirozni.ird meg neki hogy te is hiányzol neked és kész,hidd el többre értékeli majd mintha beirsz valami csöpögős idézetet amit vagy ért vagy nem.
8/19 A kérdező kommentje:
nem idézetet akartam, sem semmi csöpögős valamit. egyszerűen csak nem akartam írni neki hogy TE IS NEKEM. arra vártam választ hogy mit írjak e helyet.......
2011. aug. 17. 18:20
9/19 anonim válasza:
akkor írd azt, hogy úgyszintén...-.-" nem értem mit vársz?
10/19 anonim válasza:
Igen, hiánycikk vagyok, amúgy te is nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!