Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan éljem ezt túl?

Hogyan éljem ezt túl?

Figyelt kérdés

Férjem külföldön dolgozik. Még csak 2 napja ment ki, de már nagyon hiányzik. Ráadásul beszélgetni sem nagyon tudunk, mert nincs laptopunk, csak asztali számítógépünk, a telefon meg drága. Persze veszünk majd laptopot, és akkor legalább tudunk skype- on beszélgetni, akkor majd talán könnyebb lesz, de így most nagyon vacak. Persze beszélünk telefonon, de kb csak annyit, hogy ki hogy van, és már tesszük is le, mert ne a telefonszámlára dolgozzon. Van hobbim, és imádok olvasni, és vannak a gyerekek is, akik lefoglalnak egész nap, de a gondolataim sajna soha nem ott járnak, amit csinálok. Sajna munkám nincs, mert tartós betegek a gyerekek. Lányom most is itthon van, megint beteg. Így nem tudok rendszeresen dolgozni. Ha takaritok, az ugye nem foglal le agyilag, a gondolataim attól még csaponganak. Olvasni imádok, de most nem köt le semmi. Ha éppen jól vannak a gyerekek, akkor sokat kirándulunk, de most ugye azt sem lehet.

Hogyan vészelitek át itthon maradó feleségek? Meg lehet azt szokni, hogy életem párja nem él velem, csak keres ránk?

2012. márc. 6. 19:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Egyenlőre 1 évről van szó. De már tárgyalnak a következő munkáról is, ami ezután lenne, szóval nem tudom meddig menne így. A gyerekek 10-12 évesek. Ők angolt tanulnak a suliban. Annó én is angolt tanultam. Most inkább úgy gondolom, németezni kellett volna.
2012. márc. 7. 07:56
 12/12 A kérdező kommentje:
A leveles ötlet nagyon nem rossz, köszönöm.
2012. márc. 7. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!