Hogyan éljem ezt túl?
Férjem külföldön dolgozik. Még csak 2 napja ment ki, de már nagyon hiányzik. Ráadásul beszélgetni sem nagyon tudunk, mert nincs laptopunk, csak asztali számítógépünk, a telefon meg drága. Persze veszünk majd laptopot, és akkor legalább tudunk skype- on beszélgetni, akkor majd talán könnyebb lesz, de így most nagyon vacak. Persze beszélünk telefonon, de kb csak annyit, hogy ki hogy van, és már tesszük is le, mert ne a telefonszámlára dolgozzon. Van hobbim, és imádok olvasni, és vannak a gyerekek is, akik lefoglalnak egész nap, de a gondolataim sajna soha nem ott járnak, amit csinálok. Sajna munkám nincs, mert tartós betegek a gyerekek. Lányom most is itthon van, megint beteg. Így nem tudok rendszeresen dolgozni. Ha takaritok, az ugye nem foglal le agyilag, a gondolataim attól még csaponganak. Olvasni imádok, de most nem köt le semmi. Ha éppen jól vannak a gyerekek, akkor sokat kirándulunk, de most ugye azt sem lehet.
Hogyan vészelitek át itthon maradó feleségek? Meg lehet azt szokni, hogy életem párja nem él velem, csak keres ránk?
hát én már 2 hónapja nem láttam a párom, 8000 km-re vagyok, most készülök hazamenni pár napon belül, szóval én tudom milyen érzés ez és lehet pont ezért nem foglak megérteni igazan :D én nagyon boldog lettem volna ha csak 2 hetet kell kibirni. de volt már 3 honap, 2 honap, ilyesmik. meg hozzá egy jó nagy időeltolódás, szóval beszélni sem lehet bármikor.
bele lehet bizony ebbe dögleni tudom nagyon jol. nekem egyetlen dolog "segitett", az ha kitüztem valamilyen célt magam elé. mittudomen kezdj el csinalni valamit a haz körül, valami kisebb fejlesztést amit te is tudsz, vagy kezdj el fogyózni ha szükséged van rá, igazából bármilyen cél lehet ami nem csak lefoglal, de az eredmény jó érzéssel tölt el.
egyébként ez nem fog vigasztalni de az idő megoldja. megszokod hogy ez van. azért ilyet ne sokáig csináljatok, olyan munkat vallaljon amivel egyutt tudtok lenni mert hosszu távon ez megöli a kapcsolatot.
na a tanulás nagyon jó cél. hülyén hangzik de probalj olyanokat csinálni amihez direkt jó, hogy nincs otthon a férjed. amit nem tudnál ha ő otthon van mert nem lenne időd, vagy nem úgy szoktátok. probald "kihasználni" hogy nincs most ott és a javatokra forditani a helyzetet valahogy.
amugy kitartást, én együttérzek nagyon :S
Egy cél jelen pillanatban elég.
Jókat írtak neked.
Meddig menne ez így?
Párod beszéli azt a nyelvet (angol,német,mind1)
Te is azt tanulod?
akkor irj neki levelet,ird le miket csinálsz,mennyire hiányzik,mi van a gyerekkel,mindent,ami a 2 hetekben történik.
Esténként ha van szabad fl órája,irja le ő is neked.
És itthon csere mielőtt megy vissza.
Ez erőt ad neked is és neki is, és nagyon jó nyelvgyakorlás
A gyerek nem tudom hány éves,de ha kezdi ő is tanulni a nyelvet,akkor lehet ezt vele is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!