Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy éljem túl ezt a 2 évet?...

Hogy éljem túl ezt a 2 évet? Tök égő

Figyelt kérdés
levelezős gimnáziumba járok és anyámmal meg apámmal osztálytársak vagyunk.
2012. febr. 9. 22:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Ki előtt szégyelled? Nehogymár a saját szüleidet szégyelld! Az emberek irígyek, rosszindulatúak, biztos,hogy csak a szüleidre számíthatsz!! Mostanában sok az érdekbarát.
2012. febr. 9. 22:50
 2/18 A kérdező kommentje:

én mondtam hogy leérettségizem ha ők is de nem így gondoltam.

igazából az jó hogy nem kötelező bemenni és elég ha egyikünk ott van és jegyzetel.

Csak anyám ragaszkodik hozzá hogy együtt menjünk.

2012. febr. 9. 22:53
 3/18 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki?
2012. febr. 9. 22:54
 4/18 anonim ***** válasza:
Hát,mondjuk nem értem minek kell ezt erőltetni,én is furán érezném magam ilyenkor.Néha jó elszakadni a szülőktől,bár ezt én mondom,aki velük él:)Esetleg mond azt,hogy te majd mész egyedül,jegyzetelsz és majd megmutatod nekik.:)
2012. febr. 9. 22:58
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki. Miért lenne az? Nem szégyen, ha a szüleid le akarnak érettségizni, szerintem becsülendő dolog, mert idősebb embernek már nehezen fog az agya, nagy szorgalomra vall, hogy mégis erőt vesznek magukon és belevágnak.
2012. febr. 9. 23:14
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Fogták magukat és beiratkoztak miattad, érted? Légy erős és csináld végig! Nagyon sok tehetséges fiatalnak nem sikerül azért, mert a szülei nem tartják fontosnak, hogy tanuljon a gyerekük. Le a kalappal a családod előtt!
2012. febr. 9. 23:24
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem égő. Tanuljatok, segítsetek egymásnak. Annak égő, aki megszól másokat. Ez így alakult - nektek csak az a dolgotok, hogy ebből a helyzetből a legjobbat kihozzátok. Segítsetek egymásnak, tanulni jó.
2012. febr. 9. 23:25
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebbol is latod, hogy mennyire szeretnek a szuleid, hiszen miattad vallaltak a tanulast. Ha letellik a ket ev, akkor mond azt, hogy: csak akkor mesz egyetemre, ha Ok is elvegzik! Szerintem orulj ennek.
2012. febr. 9. 23:33
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid is többek,értékesebbek lesznek azáltal a munkaerőpiacon,ha legalább egy érettségiük lesz... és nem semmi tőlük, hogy ezt bevállalták... Mit mondtak? Miért? Hogy neked tudjanak segíteni? Vagy maguk is szeretnének még valahova tovább,feljebblépni a szamárlétrán?Mennyi idősek?

Így legalább tudtok egymásnak segíteni!Hát segítsetek egymásnak!Azért arra kíváncsi lennék,a tanár és a többi osztálytárs hogy éli meg ezt a helyzetet?

2012. febr. 10. 00:01
 10/18 anonim ***** válasza:
85%

Tök égő? Inkább tök jó! Ne viccelj már, sokkal jobb valakivel együtt készülni a következő órára vagy vizsgára, mint egyedül leülni az asztalhoz és bemagolni az anyagot. Szerintem még praktikus is, tankönyvvásárlás szempontjából mindenképpen, és meg tudjátok beszélni az anyagot. Új oldaláról ismeritek meg a másikat. De, hogy válaszoljak a kérdésedre: ne túléld, átéld!

27/N

2012. febr. 10. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!