Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl? 2 évet voltunk együtt, de "kiakarja élni magát"
Ezt én férfioldalról csináltam végig. Nyilván nem volt szép dolog, de ott és akkor úgy éreztem: megbántani nem akarom, csak már nem működne úgy tovább, ahogy eddig, illetve éreztem, hogy nem őt fogom feleségül venni. Szóval próbáltam rugalmasan elszakadni, tompítani a fájdalmát, sokkot. Lehet, hogy rossz az alapötlet is, de olykor mégis ez tűnik a legcélravezetőbbnek.
Mondjuk én házassággal nem hitegettem.
Hogy élj tovább? Hát, drákóian hangzik, de bőgd ki magad, aztán utána meg a suli/munka segít elfeledkezni a napi apró bajaidról (ezeket csináld intenzíven), aztán meg már alig fogsz rá emlékezni.
minden pasi ilyen. csak olyannal kezdj aki már kiélte magát,mert ez lesz a vége.
én már nem fogadnám vissza,mert úgyis megcsalna.
Töröld ki az életedből, ha fáj is, és vissza ne engedd!
Nem ő volt az igazi, ha így érez, és ha neki ez így jobb.
Embere válogatja,én meg tudom cáfolni az előttem szólót.
A férjemnek én voltam, s vagyok az első kapcsolata, és nekem is ő az első igazi.
Egyikünk sem érzi úgy, hogy kimaradt volna valami az életéből. Szerencsére minket összehozott a sors, és azóta is boldogok vagyunk, 17 éve a párom, ebből 15 év házasság, van két gyermekünk.
Sajnos nem elég, ha csak az egyik fél gondolja úgy, hogy a párja a nagy Ő. Ha ő még ki akarja élni magát, nem te voltál neki az igazi, ezt biztosra veheted.
Mi az, hogy egyszer úgyis te leszel a felesége? Remélem volt benned annyi, hogy megmond neki, hogy ez kizárt...
Hát komolyan mit képzel?
Remélem találsz valami normális srácot, akivel majd egy hullámhosszon lesztek és egymással élitek ki magatokat...
Vissza ne engedd, akkor se ha ő kéri, ez nem így megy, gondolod érez bármi tiszteletet irántad?
Mert ezt elfogadom, ha valaki ezt érzi, hogy más kell neki, oké, korrekt, hogy elmondta, és nem megcsal... de ő ezzel jön, hogy meggondolja magát, aztán megint... áhh... meg ez is, hogy tudja bármit megtehet úgyis te leszel a felesége...
mondom, hiányzik a tisztelet, anélkül pedig nincs értelme.
Ne hagyd magad kihasználni!
Sok sikert a tovább lépéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!