Ti visszafogadnátok a párotokat ebben a helyzetben?
5 hónapos a lányunk, 5 évet voltunk együtt, 3at együtt éltünk. Ő akarta jobban a babát, én még vártam volna (csak 25 éves vagyok), persze nem bánom, hogy így alakult :-)
Ő viszont közben "meggondolta" magát, úgy 1 hónapja visszaköltözött az anyjához. Ahogy ő fogalmazott: nem erre számított. 1 hétig nem beszéltünk, utána jött látogatni a lányunkat, egyre ritkábban. Most már az egész hétvégét együtt töltöttük (külön aludtunk és semmi nem történt), és vasárnap mikor a baba elaludt felvetette, hogy újrakezdhetnénk és nagyon megbánta.
Szerintetek komolyan gondolja?
Ennyi idióta pasit! Bírom az ilyen anyámasszony katonáját. "nem erre számított". Miért, mire számított?
Nem mondom, hogy ne fogadd vissza, mert mindenkinek jár egy esély...de a legközelebbi idióta, érzelmi intelligenciahiányos húzásánál rakd ki a francba, és ne engedd többé a lányod közelébe.
Nagyon köszönöm a válaszokat :-))
Az is furcsa, hogy pont akkor lépett le, amikor kezdtek rendbe jönni a dolgok: elmúlt a hasfájás, átaludta az éjszakát.
Ez a "nem erre számított" szerintem fedi a valóságot. Arra, ami a filmekben, médiában van: 6 héttel a szülés után anyuka vékonyabb, mint volt, a gyerek este 10-12 órákat alszik, tiszta a lakás és van meleg vacsora, és "mellesleg" a nő egy szexisten, aki minden este legalább 2x akarja... Pedig amennyire lehet, adtam magamra: délután pólócsere hogy ne a lebüfizett legyen rajtam, a hajam mindig tiszta és igényes, az utóbbi időben még néha sminkeltem is. És "csak" 3 kiló plusz maradt rajtam.
Olyan hülyék a férfiak....
Én is arra hajlok, hogy egy ilyen alkalom megbocsájtható. Igen, nagyon szeretem még mindig :-))
Jöhetnek még a válaszok, ha valakinek más a véleménye, akkor is :-)
Most jutott eszébe megijedni??? Basszus!
Még egy UTOLSÓ ESÉLY; utolsó!
Üljetek le és beszéljétek meg, mi vezetett a korábbi döntéséhez, s tudatosítsd benne, hogy ezt egyszer eljátszhatta, soha többé. Érdemes lenne tisztázni az anyja szerepét is. Vele beszéltél azalatt, amíg a fia nála lakott ?
Nem értem ezeket a fiús anyukákat. Mindent elkövetnek, hogy a fiaik mellettük maradjanak, kiszolgálják őket, a kedvükben járnak. Ezzel azt érik el, hogy a "teremtés koronái" mindenhol csak addig vannak, ameddig az nekik jó. Mindent megkapnak a barátnőktől, de ha már elvárások is vannak, rohannak anyukához, s ha ott is már valamit tenni kell, mennek a barátnőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!