Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti visszafogadnátok a párotoka...

Ti visszafogadnátok a párotokat ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

5 hónapos a lányunk, 5 évet voltunk együtt, 3at együtt éltünk. Ő akarta jobban a babát, én még vártam volna (csak 25 éves vagyok), persze nem bánom, hogy így alakult :-)

Ő viszont közben "meggondolta" magát, úgy 1 hónapja visszaköltözött az anyjához. Ahogy ő fogalmazott: nem erre számított. 1 hétig nem beszéltünk, utána jött látogatni a lányunkat, egyre ritkábban. Most már az egész hétvégét együtt töltöttük (külön aludtunk és semmi nem történt), és vasárnap mikor a baba elaludt felvetette, hogy újrakezdhetnénk és nagyon megbánta.

Szerintetek komolyan gondolja?

2012. márc. 6. 16:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%

Ennyi idióta pasit! Bírom az ilyen anyámasszony katonáját. "nem erre számított". Miért, mire számított?

Nem mondom, hogy ne fogadd vissza, mert mindenkinek jár egy esély...de a legközelebbi idióta, érzelmi intelligenciahiányos húzásánál rakd ki a francba, és ne engedd többé a lányod közelébe.

2012. márc. 6. 17:35
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd vissza, de előtte bizonyítson, mert ha nem szenvedi meg, azt hiszi, hogy átjáróház vagy.
2012. márc. 6. 17:48
 13/20 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat :-))

Az is furcsa, hogy pont akkor lépett le, amikor kezdtek rendbe jönni a dolgok: elmúlt a hasfájás, átaludta az éjszakát.

Ez a "nem erre számított" szerintem fedi a valóságot. Arra, ami a filmekben, médiában van: 6 héttel a szülés után anyuka vékonyabb, mint volt, a gyerek este 10-12 órákat alszik, tiszta a lakás és van meleg vacsora, és "mellesleg" a nő egy szexisten, aki minden este legalább 2x akarja... Pedig amennyire lehet, adtam magamra: délután pólócsere hogy ne a lebüfizett legyen rajtam, a hajam mindig tiszta és igényes, az utóbbi időben még néha sminkeltem is. És "csak" 3 kiló plusz maradt rajtam.

Olyan hülyék a férfiak....

Én is arra hajlok, hogy egy ilyen alkalom megbocsájtható. Igen, nagyon szeretem még mindig :-))

Jöhetnek még a válaszok, ha valakinek más a véleménye, akkor is :-)

2012. márc. 6. 18:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én depressziós voltam szülés után és szegény páromon csapódott minden, mégse lépett le, hanem segített megoldani.Ezzel az erővel te is leléphettél volna, bizonyítson aztán engedd vissza.
2012. márc. 6. 18:28
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg tudjátok beszélni és őszinte akkor én simán visszafogadnám.
2012. márc. 6. 18:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
egy esély mindenkinek jár, főleg hogy a kislányod apja. viszont első és utolsó esély, és ő is lehet hétvégi apuka
2012. márc. 6. 18:56
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Apám is ugyanezt eljátszotta amikor én megszülettem, aztán anyu visszafogadta és együtt vannak már több, mint 30 éve. Szóval egy esély szerintem adható neki.
2012. márc. 6. 19:20
 18/20 anonim ***** válasza:
93%

Most jutott eszébe megijedni??? Basszus!

Még egy UTOLSÓ ESÉLY; utolsó!

2012. márc. 6. 20:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Talán csak megijedt. Előfordul. Én adnék. Egyet.
2012. márc. 7. 03:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Üljetek le és beszéljétek meg, mi vezetett a korábbi döntéséhez, s tudatosítsd benne, hogy ezt egyszer eljátszhatta, soha többé. Érdemes lenne tisztázni az anyja szerepét is. Vele beszéltél azalatt, amíg a fia nála lakott ?

Nem értem ezeket a fiús anyukákat. Mindent elkövetnek, hogy a fiaik mellettük maradjanak, kiszolgálják őket, a kedvükben járnak. Ezzel azt érik el, hogy a "teremtés koronái" mindenhol csak addig vannak, ameddig az nekik jó. Mindent megkapnak a barátnőktől, de ha már elvárások is vannak, rohannak anyukához, s ha ott is már valamit tenni kell, mennek a barátnőhöz.

2013. febr. 9. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!