Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Működhet ez a házasság?

Működhet ez a házasság?

Figyelt kérdés

Októberben összejöttek, áprilisban eljegyzés, júniusban esküvő. Augustusra terhes a feleség. Saját ház nincs, a férj szüleinél laknak, azt újítják, bővítik.

A feleség 20, a férj 24 éves

2012. márc. 6. 13:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
ó te jó ég. Menjetek külön, amint lehet, a többihez gratulálok. Ha a férjed kiáll melletted, akkor nyert ügyetek van.
2012. márc. 6. 14:11
 12/14 anonim ***** válasza:

A házasság természetesen működhet, ha valaki kiiktatja az anyóst az egyenletből.

Nagy gondok lesznek a gyerek körül, anyós mindig mindent jobban fog tudni, elkényezteti, stb...

Egy idő után feszélyezett a légkör, nem könnyű túllépni egymás hülyeségein.

Pláne, ha anyósék idősebbek, ők már nehezen alkalmazkodnak.

Én 1 évet bírtam párom anyjával egy házban, most külön házban vagyunk az udvaron, de ez a távolság sem elég.

Amint kapok végre munkát, inkább megyünk albérletbe, pedig azért vagyunk itt, hogy félre tudjunk tenni saját lakásra :(

A legrosszabb, hogy mindig jó kapcsolatban voltam anyóssal, de fél év együttélés nagyon megcsépelte a dolgot.

2012. márc. 6. 15:35
 13/14 anonim ***** válasza:
2009 ápr. húsvét megismerkedtünk (akkor 20,25év), 2010 ápr polgári eskuvő, júl 31 megszületett a kislányunk, 2011 aug templomi esküvő.2012 jan.ig anyósékkal laktunk, aztán albérletbe költöztünk, de épp most tudtam meg hogy kiraknak a kutyusunk miatt, DE a házasságunk még megy, szeretjük egymást. szüleinkkel rossz a viszony és nemsokára nincs hol lakjunk, pénzünk sincs, de megvagyunk.
2012. ápr. 7. 15:26
 14/14 anonim válasza:
Ha szeretik egymást, akkor mindenképp. Persze kicsit elkapkodták a dolgokat, nem árt egy anyagi biztonság. Nem derült ki, hogy mivel foglalkoznak... tehát mi megoldható anyagilag a későbbiekben. Lesznek nehézségek.. megingások, de ha szeretik egymást és úgy érzik megtalálták azt amit, s akit kerestek, akkor minden rendben lesz!
2012. ápr. 7. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!