Októberben összejöttek, áprilisban eljegyzés, júniusban esküvő. Augustusra terhes a feleség. Saját ház nincs, a férj szüleinél laknak, azt újítják, bővítik.
Miért ne működhetne? Márciusban összejöttünk, júliusban eljegyzés, szeptemberben esküvő, decemberre terhes lettem. Idén leszünk 2 éves házasok, és nagyon jól elvagyunk. Valamelyest szeparálódni kell az anyóséktól, arra figyeljetek oda! Én 23, férjem 24 éves.
2012. márc. 6. 13:49
3/14 anonim válasza:
Hát elég fiatalok és túl rövid idő alatt letudtak mindent, hisz már jön a gyerek vagy meg is van. (mert gondolom nem 2012 augusztusáról beszélünk, hogy akkor márpedig meg fog foganni a baba, hisz ez nem így megy)
Ráadásul szülők nyakára mennek... Hát, a lánynak a fiatal korához képest sok felelősség szakad a nyakába. Egyrészt jön a gyerek, meg ott az anyós, aki bármilyen lehet. Ha együtt tudnak élni így a szülőkkel és eléggé szeretik egymást, akkor nem lesz gond. Én mégis inkább a buktatót látom ebben...
2012. márc. 6. 13:50
4/14 anonim válasza:
50%-50%. Ez igazán nem a körülményektől függ. Kell hozzá egy adag szerencse, és persze kitartás.
2012. márc. 6. 13:50
5/14 A kérdező kommentje:
Anyós egy kicsit szurkálódós. Szeparáció nincs, egy fürdő egy bejárat. a szobák a ház két végén.
A kor a házasság pillanatában érvényes. Ugyebár azóta eltelt egy kis idő.
2012. márc. 6. 13:52
6/14 anonim válasza:
Nem ezen múlik, anyuék 1 év 1 hét után házasodtak, már akkor anyukám 2 hónapos terhes volt. 30 éve házasok :)
2012. márc. 6. 13:55
7/14 anonim válasza:
Jahm, és 5 évig anyósnál laktak.
8/14 anonim válasza:
működhet. szinte minden házasságban vannak külső nehézségek. mégsem ettől marad meg v bomlik szét. szerintem a kérdés nem rólad szól. miért vájkálsz a magánéletükben? ne légy ellendrukker.
9/14 anonim válasza:
Akkor a feleség kösse fel a gatyót, mert ha az anyós szurkálódós, akkor valószínű bele fog avatkozni a gyermeknevelésbe is. Álljon a sarkára, és finoman adja az anyós tudtára, hogy mi is a szitu.
2012. márc. 6. 13:56
10/14 anonim válasza:
Anyu 20 apu 24éves volt.Szilveszteri bulin megismerkedtek,január végén apu megkérte agusztusban esküvő,rá egy évre megszülettem.10évig laktak egy udvarban apu nagynényééknél(elég nehéz esetek voltak,mosni is csak kézzel szabadott ne fogyasszon anyu áramot(amit anyuék fizettek szóval most sem értem) stb,szóval nem volt leányálom)10év után költöztek saját házba.Jővőre lessz az 30éves évfordulójuk.Szóval én azt mondom müködhet,de nagyon nagy kitartás kell hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!