Miért utál az ikertestvérem?
17 évesek vagyunk az ikertesómmal (lányok )és van két húgunk, egy bátyánk és egy nővérünk. (Édesanyánk van, édesapánk nincs.)Fél éve költöztünk családi okok miatt jó messzire, és azt hittem hogy jobb lesz a kapcsolatom az ikertesómmal, de nem. Durván beszél velem, ordibál, folyton lehülyéz, lenyomiz, és nem hív sehová. Nem mond el semmit, egyáltalán nem foglalkozik velem, de ennek ellenére rengeteget bánt. Folyton azt mondja, hogy szakadjak már le róla, haggyam békén és egy rossz szót (vagy csak egy félig rossz szót)nem mondhatok rá, mert különben besértődik vagy brutálisan visszaszól, rosszabb esetben megüt. kisebb korunkban folyton együtt voltunk, ami engem is zavart, mert azthitték, hogy nem tudunk egymás nélkül élni. Szóval nem engedték meg hogy külön legyünk....-.-" Tudom hogy önállósodni akar meg modta hogy olyan rossz hogy ikrek vagyunk de nem értem hogy ezért miért kell így bánnia velem. És ez már több mint két éve.
Sajnos a többi testvéremmel se jó a kapcsolatom és sokat sírok e miatt. ja még annyi, nemtudom számít e, de én vagyok az idősebb.
Ja és az "am" azt jelenti, hogy amúgy. :)
Tőlem már többen is kérdezték hogy a "nm" mit jelent. ez is egyszerű: nincs mit :))
Köszi, most már értem! :) Azért nem jöttem rá, mert két szót kerestem, pontosan a "nincs mit " mintájára, de egyiknek sem volt értelme, amit találtam :)
Am :) pedig: próbáld meg, hogy ne csússzon ki ilyesmi a szádon, mert még akkor is felpiszkálod vele, ha am Neked van igazad. Az emberek rosszul viselik a párjukra tett megjegyzéseket. A tesóm 10 évig járt valakivel "csakazértis", mert sokan mondták, hogy nem összeillők. Ha mondod az a baj, ha nem mondod az a baj, mert miért nem védtél meg, ha kívülről te láttad, hogy nem okés.
Ha nagyon hasonlítotok, olyan összetéveszthetően, akkor szinte biztos, hogy egypetéjű ikrek vagytok, ebben az esetben a dns-etek még meg is egyezik... nekem is tetszett az a mondás. :) Bár, van olyan nézet is, hogy születésed előtt Te választod a családodat, olyat, ami alkalmas arra, hogy egy bizonyos választott téren fejlődni tudj. Talán a legnehezebb dolog megtalálni azt, hogy mi lehet az, ami ebben a helyzetben Téged előrébb visz. Mi az, amit csak itt tanulhatsz meg? Viszont, ha sikerül, azon kevesek közé tartozhatsz, akik tudják, mivégre vannak e világon, ami elég nagy dolog.
Igen, érdekelnek és az indigó gyerekekről is olvastam már. :) Nekem egyébként nagyon sokat segít ez a szemlélet, amikor kicsit csüggedtebb, fáradtabb vagyok, apró dolgokban is, csak felteszem magamnak a kis kérdéseimet és próbálok felelni rá, s ha választ találok annak értelmében cselekedni. Ha meg jól érzem magam, akkor meg azért jó, tudod, mint a mazochistának: Ha rossz neki akkor jó... de, ha jó neki, akkor az rossz, tehát jó :)
Nekem most azért is jó, mert egy kis tanítómestert is kaptam, aki most másfél éves és nagyon bölcs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!