26 éves férfi miért nem képes magáról gondoskodni? (Hosszú, de kérlek olvassátok el. )
Párommal elég rövid ideje vagyunk együtt, a gyermekkori jó barátjával van albérletben. A srác számítógépfüggő. Barátnője nincs, soha nem is volt neki.
A probléma a következő: nem pakol el maga után. A tálcák, tányérok, poharak ott vannak tőle karnyújtásnyi távolságra, tele ételmaradékkal, morzsával, esetenként paprikás zsírral, de találkoztam már penészes sütivel is. Párom állandóan mosogat, mert a srác egy poharat nem tesz arrébb, ha hozzánk jön, előtte minden tiszta. Mégis, ha 2 nap múlva megyünk együtt, úgy kezdjük a főzést, hogy mosogatunk, hogy legyen mibe főzni és legyen miből enni.
Nem szóltam a páromnak, mert nem akartam megbántani, de múltkor már odab*sztam idegességembe pár kanalat, mert konkrétan minden létező tányér, pohár, evőeszköz koszos volt. 47 percig mosogattam.
Ehhez még hozzájön az, hogy ha a srác hazamegy, akkor a visszajövetele napján telefonál, hogy ugyanmár menjünk le elé a vasútra, mert sok cucca van. A sok cucc nála 1 db sporttáska, és 1 db szatyor. 3-szor eljátszotta, negyedszerre mondtam páromnak, hogy nehogymár ennyire balfék legyen, egy 10 éves is elbír ennyi cuccot.
Mit lehetne tenni? Félek, hogy veszekedéseket fog szülni ez a helyzet köztem és párom között.
Félreértés ne essék, nem a házimunkát utálom, mert itthon a nagy részét én csinálom és ha pároméknál vagyunk, nem engedem, hogy mosogasson, de nehogy már a lakótársa után kelljen pakolni, mert 26 évesen erre nem képes. Mi lesz vele, ha mi összeköltözünk egy külön albérletbe? Belefullad a koszba?
Kérlek segítsetek.
Köszönöm.
23L
"Mi lesz vele, ha mi összeköltözünk egy külön albérletbe? Belefullad a koszba? "
Vészmegoldásokat fog kiötleni az ŐT ZAVARÓ PROBLÉMÁKRA. Ahogy én is.:)
Ezekből most készülök könyvet írni hozzám hasonló antitalentumoknak. Ha neki magától nem megy a kitalálás, majd megveszi a könyvemet.:)
ezz elég durva....van egy film, kérlek nézd meg, éld bele magad, azonosulj a szereplővel, mintha rólatok írták volna.... (persze azért nem teljesen)
a film címe: Kiből lesz a cserebogár (fenn van youtube-on ingyenes :)
kb. ugyan ez, nézd végig kérlek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!