Mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Olyan helyzet adódott, hogy gyereket vállaltunk a férjemmel, 1 hónap van még a szülésig. Most nincs a férjemnek munkahelye, én tanulok. A szüleinél élünk. Ők megvettek mindent a babának, a beleszólásom nélkül, és nem tetszik nekem kb semmi. Az anyja direkt rózsaszín dolgokat vett, amikor mondtam, hogy nem szeretem azt a színt és nem is akarok rózsaszín babadolgokat. Meg is volt beszélve apámmal, hogy elmegyünk mi és megvesszük ami kell. Most viszont meg van minden, az anyós be is rendezett egy babaszobát, és nekem nagyon nem tetszik. A férjem szerint örüljek neki. De nem tudok, mert giccsparádé az egész. Emellett ugye ott lakunk náluk, a férjemnek mindig vesznek a szülei mindent, de nekem nem és elég rosszul esik. Ő kap hetente kb ruhákat. Én 2 hónap után megemlítettem, hogy tetszik egy nadrág és lehurrogta az anyósom a fejemet. Nem is azt mondtam, hogy vegye meg, csak hogy tetszik. Erre ő, hogy minek nekem még egy, van már egy farmernadrágom. Hozzáteszem, ő minden nap vásárolgatni jár magának. Engem meg úgy kezel mint egy lábtörlőt. És amig nincs a férjemnek állása, addig itt is maradunk. Most mit tegyek, olyan kilátástalan az egész?2012. márc. 4. 19:19
11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó: Ha elajándékozom az anyóstól kapott dolgokat, akkor nála elvágom magam örökre :D Bááár nem rossz ötlet.
A ruházkodást nem nekik kéne finanszírozni, csak elég rosszul esik, hogy én megemlítek egy farmernadrágot, ami 5 ezer forintba kerül, aztán kapom a lecseszést, hogy felesleges hülyeségekre el tudom költeni a pénzemet. Ezt mondja az anyósom. Amikor egy darab farmernadrágom van, amibe beleférek. A férjem neki ad igazat ráadásba. Majd másnap a férjemnek már csak azért is vesz egy sokadik farmernadrágot plussz még pár felsőt. Szerintem ez bunkóság.
2012. márc. 4. 21:06
12/13 anonim válasza:
Pénz beszél kutya ugat, nálad nyüszít.
13/13 anonim válasza:
Szerintem itt leginkabb az zavar teged, hogy a ferjed nekik ad igazat, nem akar onnan elmenni, ahol te utolsonak vagy nezve es semmiben nem szamit a velemenyed... Ezt vele kell megbeszelned, meg kell vele ertetned, hogy neked ez milyen rosszul esik, es lepnetek kell. Amig ez a helyzet, hogy nincs a ferjednek munkaja, es az anyos eltart titeket, addig ne is varj valtozasra tole, de a ferjed az mas kaposzta, neki melletted kellene, hogy kialljon, mert te es a pici vagytok a csaladja! Keressetek munkat ezerrel es menjetek anyostol minel hamarabb! Minden jot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!