Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudnék csinálni?

Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
Olyan helyzet adódott, hogy gyereket vállaltunk a férjemmel, 1 hónap van még a szülésig. Most nincs a férjemnek munkahelye, én tanulok. A szüleinél élünk. Ők megvettek mindent a babának, a beleszólásom nélkül, és nem tetszik nekem kb semmi. Az anyja direkt rózsaszín dolgokat vett, amikor mondtam, hogy nem szeretem azt a színt és nem is akarok rózsaszín babadolgokat. Meg is volt beszélve apámmal, hogy elmegyünk mi és megvesszük ami kell. Most viszont meg van minden, az anyós be is rendezett egy babaszobát, és nekem nagyon nem tetszik. A férjem szerint örüljek neki. De nem tudok, mert giccsparádé az egész. Emellett ugye ott lakunk náluk, a férjemnek mindig vesznek a szülei mindent, de nekem nem és elég rosszul esik. Ő kap hetente kb ruhákat. Én 2 hónap után megemlítettem, hogy tetszik egy nadrág és lehurrogta az anyósom a fejemet. Nem is azt mondtam, hogy vegye meg, csak hogy tetszik. Erre ő, hogy minek nekem még egy, van már egy farmernadrágom. Hozzáteszem, ő minden nap vásárolgatni jár magának. Engem meg úgy kezel mint egy lábtörlőt. És amig nincs a férjemnek állása, addig itt is maradunk. Most mit tegyek, olyan kilátástalan az egész?
2012. márc. 4. 19:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Életetek nincs, döntésetek nincs, saját ruhátok alig, de gyereketek van. Ezen gondolkozz, mielőtt kérdezel, vagy hibáztatsz.
2012. márc. 4. 19:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is örülhetnél, hogy van hol laknod a férjeddel együtt, és van, aki eltart benneteket meg a babát is, ha megszületik.

Inkább örülnél, hogy lesz hová tenned a gyereket, meg mibe öltöztetni, ahelyett, hogy kritizálnád azt, ami van.

Az, hogy a férjednek vesznek ruhákat, az ö dolguk, mert a férjed az ö gyerekük, te meg nem. Nehogy már elvárd, hogy AMELLETT, hogy eltartanak, etenek, szállást adnak, még ruházzanak is. Igy is elég sok extra kiadásuk van miattatok, ne légy telhetetlen.

2012. márc. 4. 19:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de semmit nem csináltál, semmid nincs, csak bevállaltál egy gyereket. Verd a popsid a fö,ldhöz örömödben,hogy nem albérletben laksz fürdőszoba nélkül és nem csak 2 rugija van a gyereknek.

Akkor járhat a szád, ha te megkeresed rá a pénzt, vagy az apja.

És már bocs, de hogy képzeled, hogy majd még neked is vesznek ruhát az anyósék? örülj,hogy a gyereket felöltöztették.

Eszemmegáll az ilyenektől...

2012. márc. 4. 19:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mertetek gyereket vállalni a semmire? Ha neked nem tetszenek az anyósodék, akkor miért nem a Te szüleidnél laktok?
2012. márc. 4. 19:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mit tudnál csinálni?

Bofogni a szádat és mosolyogni,mert két kezed összeteheted hogy ha már voltál olyan hülye hogy gyereket szülsz a semmire,akkor legalább nem panaszkodsz ha van aki eltart és megvesz a babának mindent.

Ha már ők veszik a saját pnzükből,akkor had vegyenek már olyan szinűt ami nekik tetszik.

2012. márc. 4. 19:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedre válaszolva: igen, kilátástalan és ennél csak még szörnyűbb lesz.
2012. márc. 4. 19:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

add a gyereket minél hamarabb bölcsibe és menj el dolgozni. A férjeddel együtt. Akkor olyan színű ruhát veszel amilyet akarsz és olyan szobát rendezel be amilyet akarsz.

De mit vársz, ha csak eltartatjátok magatokat, plusz még egy gyereket is csináltok a semmire?

2012. márc. 4. 20:12
 8/13 A kérdező kommentje:
én dolgoztam, nekem van félretett pénzem, de most a munkát abbahagytam a baba miatt. el is tudnánk menni akár hozzánk is, de a férjem nem akar.
2012. márc. 4. 20:38
 9/13 A kérdező kommentje:
és nálunk sosem volt ő ugy megkülönböztetve és lenézve mint én őnáluk. mi is megtudunk venni a babának dolgokat, amikre szüksége van de az anyós ugymond mindig beelőz és direkt olyat vesz, ami nekem nem tetszik, de nem csak nekem nem, az egész családomnak sem (anyám, apám)
2012. márc. 4. 20:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Jobb nem lesz anyósodéknál, ezt te is tudod. Mit tudsz tenni?

1. Albérletbe mész a férjeddel,ha rá tudod beszélni.

2. Elmész anyukádékhoz a babával, ott berendeztek egy saját gyerekszobát.

Azt én sem nagyon értem, hogy ha van megtakarított pénzed és kapsz is most táppénzt, akkor miért anyósodéknak kéne a te ruházkodásodat finanszírozni?

Ja, és az ottani dolgok: én az olyan ajándékokat, ami nem tetszik, odaadom a védőnőnek ő pedig rászoruló családoknak adja :-)

2012. márc. 4. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!