Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy viseltétek a költözést?

Ti hogy viseltétek a költözést?

Figyelt kérdés

Párommal az összeköltözést tervezzük. 21 éves elmúltam, ezért örülök neki, hogy elszakadhatok itthonról,főleg mert amolyan kakukktojásnak érzem magam itthon. De mégis vannak bennem kételyek, amikor náluk vagyok és belegondolok abba, hogy nemsokára itt fogok lakni és mégis hiányozni fognak a szüleim, nagyszüleim, akiket nem fogok napi szinten látni, mint most. Elmegyek itthonról, saját magamról kell gondoskodnom, új közeg...ez egy kicsit megrémiszt.

Ti ezt hogy éltétek meg?

2012. márc. 4. 17:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mi nemrég költöztünk össze a Vőlegényemmel, én is 21 éves vagyok, igaz mi saját házba.

Elsőnek nagyon fura volt, hogy a reggeli kávémat nem apával beszélgetés közben fogyasztottam el, nem találkoztam velük napi szinten és még nagyon sok dolog volt ami hiányzott és most is hiányzik néha.

Míg anyáékkal laktam megszoktam, hogy együtt csináljuk a nagy takarításokat, utána majdnem mindent nekem kellett csinálnom.

Szerencsére párom segít mindenben, reggeli kávét ágyba hozza.

Hidd el idővel hozzászoksz és boldog leszel, hogy végre életed szerelmével élsz. Mellette fekszel le, mellette ébredsz. Számomra ez a legcsodálatosabb dolog.

Sok sikert!

2012. márc. 4. 19:52
 12/12 anonim ***** válasza:

"Az önállósodásos része zavar igazából..."

Hát ha anyóshoz mész, az nem önállósodás. Az teljesen más, mint egy külön élet kettesben a pároddal. Lényegében ugyanaz, mint otthon lakni, csak a pároddal. Most még kedves az anyós, kívánom, hogy így is maradjon, de sajnos sok esetről tudni, hogy a bűbájosnak látszó anyós megváltozik, mikor egy fedél alatt élnek vele.

2012. márc. 4. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!