Hogy szolit a parod? Becez vagy csak a neveden hiv?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 21:12
21/45 anonim válasza:
drágámnak a keresztnevemen nagyon ritkán
22/45 anonim válasza:
Babucinak meg kicsimnek, keresztnevemen nem igen, mások előtt szivinek, bár ez már majdnem a nevem :D (Szilvi)
23/45 anonim válasza:
Cinuka, Cinulány, Tündérke, Kicsi, Birka(mert imádom a birkákat), Nyomi-persze aranyosan.:D Nevemen csak ha mérges vagy le akar tolni vlmiért :D xD
24/45 anonim válasza:
Drága, Kedves, Szerelmem, Életem, Songoku (a hajam miatt, reggel ébredés után úgy nézek ki:D)
25/45 anonim válasza:
Én őt Manó, ő engem Cuncimókus:D
26/45 anonim válasza:
Engem csakis a nevemen, nem becézve, hanem ahogy írom.
Levélben, esemesben: "Kedves!"
27/45 anonim válasza:
Lolci, Baba, én is babának hívom őt, még ha mérges is vagyok rá, vagy ő rám, akkor is csak baba :) sőőt, anyukám előtt is Lolci vagyok, vagy Lola a piros hajam miatt :)
a keresztnevemen szinte sosem szólított :)
esetleg néha szépségem, szerelmem, ilyesmik.
21L
28/45 anonim válasza:
Engem a becenevemen, mert Erzsébetnek hívnak, és én csak a Zsikét viselem el :) én sem vagyok odáig a becézgetésekért, néha Szivem, de az olyan furcsa.Én őt a keresztnevén, vagy néha hülyeségből cukormókusozom, vagy nyuszikámozom, de attól ki tudna szaladni a Világból, azt ki nem állhatja :D
29/45 anonim válasza:
Mindig Kicsimnek hív, még soha nem nevezett a keresztnevemen.
30/45 anonim válasza:
Cicának :)én is őt
keresztnevemen csak a legelején, de attól megőrülnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!