Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha egy haverod mindig a...

Ha egy haverod mindig a neveden szólit pl egy levélben? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Pl: nem azt irja hogy holnap megyek, hello, hanem holnap megyek béla, hello. Van különbség? Mit jelenthet ha valaki beleírja a másik nevét szerintetek?
2011. júl. 19. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Fel akar vágni azzal, hogy tudja a neved. Semmi jelentősége nincs, valószínű, ilyen a stílusa.
2011. júl. 19. 22:24
 2/6 anonim válasza:

Általában akkor szokták sokszor mondani a másik nevét, ha el akarják nyerni a bizalmát, személyesebbé akarják tenni a kapcsolatot.

Lehet, hogy veled is előfordult már, hogy tudtad valakinek a nevét, de nem szívesen szólítottad meg, mert még nem ismerted annyira/nem volt szimpatikus. Furcsa, de ez csak pszichológia :)

2011. júl. 19. 22:39
 3/6 A kérdező kommentje:
De nem értem és fura, mert mindenki, és én sose irom senkinek a nevét. Biztosan jelent valamit. Mert ha csak néha lenne aztmondom oké, néha velem is megeshet, de mindig.. :P szoval ezért kezdett érdekelni hogy mit jelenthet...
2011. júl. 19. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is csak azt szólítom a nevén, akit jobban kedvelek az átlagnál.
2011. júl. 19. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem is van ilyen ismerősöm, de szerintem semmit nem jelent
2011. júl. 20. 07:29
 6/6 A kérdező kommentje:
nekem szinte csak ilyen ismerőseim vannak :)
2011. júl. 20. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!