Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szolit a parod? Becez...

Hogy szolit a parod? Becez vagy csak a neveden hiv?

Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 21:12
1 2 3 4 5
 11/45 Nikcsi ***** válasza:
100%
En is cica vagyok. :) A szuleim es batyam is igy hiv miota az eszemet tudom, erdekes hogy parom azelott mar igy szolitott hogy ezt tudta volna. De van meg tobb is: anyacica (miota baba van), csirke :), szexi, Nikcsi (szulok elott), hazsartos cica (ha veszekszem vmiert) stb. :)
2009. jún. 8. 22:12
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Szivem, szerelmem, borsó, borsika, bogyesz.
2009. jún. 8. 22:23
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Mi Mókusnak szólítjuk egymást, vagyis én a kedvesemet, a kedvesem engem, és mind a ketten a kutyát.:) Mostmár olyan szinten rögzült, hogy a szüleink elött is így használjuk.:)
2009. jún. 8. 22:51
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

Törpi - majdnem két fejjel magasabb nálam, Törpillából lett

ezért ő Törpapa

szivi, cicu, szerelmem

a nevemen csak nagyon ritkán szólít,

2009. jún. 8. 22:53
 15/45 anonim ***** válasza:
97%
Mami vagy baby, kulfoldon elunk amugy.
2009. jún. 8. 23:07
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Cicának hívjuk egymást. Én néha mondom, hogy szivem, kedvesem hasonlók. Mások előtt is így hívjuk egymást.
2009. jún. 8. 23:47
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

Beállok a Cica sorba:-)))

Mások előtt keresztnéven szólít, becézgetés nélkül, nem szeretem, ha a keresztnevemet becézgetik.

Ha "szigorú" akar lenni velem akkor is keresztnév.

Újabban "anyanya" megszólítás is van, ugyanis 10 hós kisfiunk így szól nekem és rámragadt:-)))

2009. jún. 9. 05:28
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Babának hív a kapcsolatunk eleje óta(5 éve):-) Egyszer megkérdeztem,hogy miért pont így hív, azt mondtam,hogy azért mert olyan szeretgetnivaló és bújos vagyok mint a kisbabák:)És ami nekem még szintén fontos,hogy előttem egy barátnőjét se hívta így. Ismerősöknél nagyon gyakran észreveszem,hogy a lányok cserélődtek csak a becenevek viszont nem.
2009. jún. 9. 07:56
 19/45 anonim ***** válasza:
92%
én bébcsi, szivcsi,meg mami vagyok:Dnevemen csak idegenek előtt...
2009. jún. 9. 12:39
 20/45 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek a valaszat! :))

Engem Anyatoknak vagy Kicsi Draganak szolit :))

Nevemen csak nagyon ritkan szolit de akkor nagyon furcsa :D

2009. jún. 10. 06:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!