Hogy szolit a parod? Becez vagy csak a neveden hiv?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 21:12
11/45 Nikcsi válasza:
En is cica vagyok. :) A szuleim es batyam is igy hiv miota az eszemet tudom, erdekes hogy parom azelott mar igy szolitott hogy ezt tudta volna. De van meg tobb is: anyacica (miota baba van), csirke :), szexi, Nikcsi (szulok elott), hazsartos cica (ha veszekszem vmiert) stb. :)
12/45 anonim válasza:
Szivem, szerelmem, borsó, borsika, bogyesz.
13/45 anonim válasza:
Mi Mókusnak szólítjuk egymást, vagyis én a kedvesemet, a kedvesem engem, és mind a ketten a kutyát.:) Mostmár olyan szinten rögzült, hogy a szüleink elött is így használjuk.:)
14/45 anonim válasza:
Törpi - majdnem két fejjel magasabb nálam, Törpillából lett
ezért ő Törpapa
szivi, cicu, szerelmem
a nevemen csak nagyon ritkán szólít,
15/45 anonim válasza:
Mami vagy baby, kulfoldon elunk amugy.
16/45 anonim válasza:
Cicának hívjuk egymást. Én néha mondom, hogy szivem, kedvesem hasonlók. Mások előtt is így hívjuk egymást.
17/45 anonim válasza:
Beállok a Cica sorba:-)))
Mások előtt keresztnéven szólít, becézgetés nélkül, nem szeretem, ha a keresztnevemet becézgetik.
Ha "szigorú" akar lenni velem akkor is keresztnév.
Újabban "anyanya" megszólítás is van, ugyanis 10 hós kisfiunk így szól nekem és rámragadt:-)))
18/45 anonim válasza:
Babának hív a kapcsolatunk eleje óta(5 éve):-) Egyszer megkérdeztem,hogy miért pont így hív, azt mondtam,hogy azért mert olyan szeretgetnivaló és bújos vagyok mint a kisbabák:)És ami nekem még szintén fontos,hogy előttem egy barátnőjét se hívta így. Ismerősöknél nagyon gyakran észreveszem,hogy a lányok cserélődtek csak a becenevek viszont nem.
19/45 anonim válasza:
én bébcsi, szivcsi,meg mami vagyok:Dnevemen csak idegenek előtt...
20/45 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszat! :))
Engem Anyatoknak vagy Kicsi Draganak szolit :))
Nevemen csak nagyon ritkan szolit de akkor nagyon furcsa :D
2009. jún. 10. 06:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!