Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy félek attól,...

Normális hogy félek attól, hogy dolgoznom kell?

Figyelt kérdés

Pár hónap múlva végzek az egyetemen, és nagyon megijeszt ha arra gondolok, hogy onnantól kezdve egész életemben dolgoznom kell. Persze dolgoztam már diákmunkán, de az teljesen más. Csak ha belegondolok, hogy minden napom abból fog állni hogy ugyanakkor kelek, ugyanazt dolgozom, hazajövök, főzök, takarítok...Félek a monotonitástól, sőt megőrülök tőle. És lássuk be, nem sok esély van rá hogy olyan melóm lesz amit szeretek, örülök ha bármilyen is lesz..

Ti hogy éltétek meg, amikor dolgozó emberek lettetek?

2012. márc. 4. 12:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ne aggódj, fiatal korban meg se fog a munka kottyanni.

25 év múlva már sokkal nehezebb lesz, hogy mindenem fáj, kinyújtóznék a napon, de nem tehetem meg, mert rabszolga vagyok egy asztalhoz kötve.

2012. márc. 4. 14:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is ezt érzem,félek az unalmas,megkeseredett élettől,ami a szüleimnek is kijutott és másoknak is.De szerencsére nekem még idő,mire végzek,minimum 4 év.Amúgy nem minden egyszerű munka monoton.Én pl imádom az újságkihordást:)
2012. márc. 4. 16:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Én államvizsga másnapján már léptem be a munkahelyemen. Álltam a folyosón, a munkaügy ajtaja előtt, csomó idegen ember mászkált ott, mindenki ismert mindenkit, csak én voltam ott egyedül és végig az ordított a fejemben, hogy mit keresek én itt??? Ez volt 3 éve, azóta imádom a munkámat, és én is ismerek mindenkit és sajnálom az újakat, akiknek minden fura először. Szóval tényleg meg lehet szokni.
2012. márc. 6. 14:45
 14/15 anonim ***** válasza:
hol dolgozol? mit csinálsz?
2012. márc. 6. 20:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Egy ideig próbálkoztam a diplomámmal kb. 10 év, aztán nem bírtam tovább jött egy ötlet, abból a cégemben van pénz.

Aztán örököltem és kiadtam a lakást.

Így a cég+lakáskiadás= jövedelem

És nem dolgozom hierarhikus rendszerben, nincs előmenetel, csak a vállalkozás és az ügyfelek. Így sokkal jobb, a gyerekemmel is tudok foglalkozni, napi 8 óra után házimunka plusz gyerk és egoista társ már nem menne.

2013. márc. 5. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!