Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit akarhat egy...

Szerintetek mit akarhat egy ilyen nő a párommal?

Figyelt kérdés

A csaj 27 éves, mi a párommal 23 ill. 25 évesek vagyunk. Külön dolgozunk, neki a csaj egy új munkatársa aki újabban avval szórakoztatja magát, hogy óvódás gyermeteg módszerekkel viccelgeti a páromat, amik kb oylan szintűek amit a 10-12 éves gyerekek táborokban sütnek el a többi diáknak.

Szerintetek mi a fenét akar?

2012. márc. 3. 20:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ő flörtöl vele mert tetszik neki, a pasid h.ülye mert nem veszi észre,(vagy csak nem akarja) te meg féltékeny mert rányomult.
2012. márc. 3. 21:54
 12/20 A kérdező kommentje:
Igen féltékeny kicsit, de inkább mérges mert a csaj tud rólam, ha tovább fajul vagy bármi akkor lehet nem fogja megköszönni.
2012. márc. 3. 22:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nézd kérdező, lehet nem a csajt kéne hibáztatni, hanem a barátoddal elbeszélgetni, hogy állítsa le... Mert ha valóban zavarja őt akkor le kéne építenie a nőt. Egyébként tényleg gyerekes viselkedés a nőtől, de a párod dolga ezt rendezni vele.
2012. márc. 3. 22:07
 14/20 anonim ***** válasza:
Te erről honnan tudsz? A fiú meséli? És hogy meséli? Panaszolja, vagy újságolja, vagy dicsekszik vele, vagy tanácsot kér Tőled az értelmezéshez...? Ez itt a kérdés!
2012. márc. 3. 22:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Megértem, ha ideges vagy emiatt. Hát mondd meg a párodnak, hogy állítsa le a nőszemélyt, mert nyilvánvalóan akar tőle valamit és ha vevő a hülye vicceire (vagy úgy csinál, mintha), azzal csak adja alá a lovat.
2012. márc. 3. 22:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha már most meg akarod ölni a csajt mert szórakozik a pároddal( ami elvileg a párodnak nem tetszik, bár ezt nem írtad) ott nagy gondok vannak. Azt írod idegesíti fogkrémekkel meg celuxal de te már azon filózol hogy megölöd ha rányomul..mondjuk nem írod hogy a csaj nem fogja megköszöni vagy a férjed de gondolom a csaj, ebben az esetben sose értettem megcsalásnál miért kell a 3-at utálni a legjobban párocskának meg megbocsájtani. Az ember nem nyomul arra aki nem vevő rá és konkrétan ki is fejezi ezt. Lényegtelen hogy te vagy, majd nem leszel főleg ha a párod hagyja is,lehet csak azt felejti ki a mondandóból hogy ő is ugyanúgy visszacukkol....
2012. márc. 4. 10:36
 17/20 A kérdező kommentje:
A történetet egy barátomtól tudom, mert ő is ott dolgozik és elmesélte nekem. Azt mondta a párom nem nagyon tudja mire vélni a dolgokat de nem partner a játékban.
2012. márc. 4. 13:24
 18/20 anonim ***** válasza:

Akkor ez nem éri el azt a szintet, ami érint Téged vagy a kapcsolatotokat.

"Az ember nem nyomul arra aki nem vevő rá és konkrétan ki is fejezi ezt."

Ezt pedig én is így látom.

Ha tényleg előzmények és a kedvesed biztatása/visszajelzése/kedveskedése

nélkül zajlik ez a dolog, akkor valami olyan mentalis zavara vagy egyedi szemelyisege van a hölgynek, ami másokkal valo kapcsolataban és a munkahelyen is ellehetetleniti idővel, de egyelore ugy nez ki, meg mindig stabilan szamitanak rá, mint munkatarsra....

A barát milyen apropobol hozta ezt szóba?....

2012. márc. 5. 01:14
 19/20 A kérdező kommentje:

Gondolta elmeséli mik vannak bent mert furcsának találta a dolgot és nem tudta mire vélni. Nem hoztam fel a páromnak, amíg velünk rendben van a dolog addig szórakozzon csak a csajszika, de komolyabban nyomulni kezd az fel fog nekem tűnni és szerintem meg fogja bánni.

köszi a válaszokat:)

2012. márc. 5. 16:40
 20/20 anonim ***** válasza:

"komolyabban nyomulni kezd az fel fog nekem tűnni és szerintem meg fogja bánni"

Nem értem ezt a mentalitast, en is kaptam iylen banasmodot az ÚJ nőtől, hogy ÉN mit akarok a fiujatol, akivel a hatam mogott csaltak... Szóval csak hűlj le szépen, nem a tulajdonod a fiu, es foleg a lannyal nincs okod osszeakaszkodni.

2012. márc. 5. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!