Szerintetek mit akarhat egy ilyen nő a párommal?
A csaj 27 éves, mi a párommal 23 ill. 25 évesek vagyunk. Külön dolgozunk, neki a csaj egy új munkatársa aki újabban avval szórakoztatja magát, hogy óvódás gyermeteg módszerekkel viccelgeti a páromat, amik kb oylan szintűek amit a 10-12 éves gyerekek táborokban sütnek el a többi diáknak.
Szerintetek mi a fenét akar?
Akkor ez nem éri el azt a szintet, ami érint Téged vagy a kapcsolatotokat.
"Az ember nem nyomul arra aki nem vevő rá és konkrétan ki is fejezi ezt."
Ezt pedig én is így látom.
Ha tényleg előzmények és a kedvesed biztatása/visszajelzése/kedveskedése
nélkül zajlik ez a dolog, akkor valami olyan mentalis zavara vagy egyedi szemelyisege van a hölgynek, ami másokkal valo kapcsolataban és a munkahelyen is ellehetetleniti idővel, de egyelore ugy nez ki, meg mindig stabilan szamitanak rá, mint munkatarsra....
A barát milyen apropobol hozta ezt szóba?....
Gondolta elmeséli mik vannak bent mert furcsának találta a dolgot és nem tudta mire vélni. Nem hoztam fel a páromnak, amíg velünk rendben van a dolog addig szórakozzon csak a csajszika, de komolyabban nyomulni kezd az fel fog nekem tűnni és szerintem meg fogja bánni.
köszi a válaszokat:)
"komolyabban nyomulni kezd az fel fog nekem tűnni és szerintem meg fogja bánni"
Nem értem ezt a mentalitast, en is kaptam iylen banasmodot az ÚJ nőtől, hogy ÉN mit akarok a fiujatol, akivel a hatam mogott csaltak... Szóval csak hűlj le szépen, nem a tulajdonod a fiu, es foleg a lannyal nincs okod osszeakaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!