Mit szolnatok hozza ha ferjetek nem furodne/zuhanyozna eleget?
Egy ideje ferjem elhanyagolja magat, es nem tisztalkodik rendszeresen. Van amikor 1 heten csak 1-szer zuhanyzik. Amugy nem budos, nincs testszaga. Mar mindent probaltam, megkertem, ot szepen is, es nem... Regebben nem volt ilyen. Nem vagyunk idosek sem mindketten 30-asok. Kozeledne is hozzam szexualisan, de igy egyszeruen nem tudok hozzanyulni. Olyankor megsertodik hogy nem szeretem ot es nem kivanom. De igy? Amugy a kapcsolatunk jo, szeretjuk egymast, vannak gyerekek is...
En minden nap furdok, es adok magamra.
Amugy vezetoi allasa van, alkalmazottakkal, oltonyt nyakkendot hord. (mielott valaki megkerdojelezne a vegzettseget, munkakoret stb)
Nem tudom mit tegyek. Neki miert jo igy?? Tonkre fog menni kapcsolatunk, ha nem tisztalkodik. Ti mit szolnatok ehhez?
Jujj el ne keseredj, nem azért mondtam, csak érdekesnek tartom, mert én minden nap alaposan letusolok, spray-t is használok és a nap végére nem azt mondom, hogy büdös lennék, de nem az igazi!
Még mindig csak annyit mondok, hogy beszéld meg vele, ha csak ennyi a probléma szerintem simán meg lehet oldani!
Ja, sejtem, hogy nem füllik a fogad így a szexhez, de hidd el, hogy nem bírják ám sokáig szex nélkül a pasik!
Ha így folytatja a férjed akkor könnyen a kapcsolatotok rovására fog menni.
Nem értem, hogy történhet meg egy olyan emberrel aki ezelőtt normálisan tisztálkodott. És az, hogy napi szinten hord öltönyt, azért abba könnyen belelehet izzadni, és azt kétlem, hogy semennyi testszaga ne legyen 1 hét után.
Mennyit dolgozik? Lehet, hogy csak fáradt (bár ez nem ok rá)
Tuti egy idő után lenne pár keresetlen szavam a férjemhez, ha így viselkedne, főleg, hogy amilyen munkát végez szükséges a napi tusolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!