Mikortól normális, ha a barátom velünk nyaral/utazik?
20 éves vagyok, 3 éve vagyok együtt a párommal. Mindketten egyetemre járunk, barátom is szeretnivaló, udvarias, rendes srác, az elején mégis sok gondunk volt a szüleim miatt. (Nehezen emésztették meg a "lányunknak barátja van" dolgot, pedig nagyon óvatosan csináltuk, nem erőltettünk náluk semmit.) 19 éves koromban sírva kellett könyörögnöm, hogy a siófoki nyaralónkba kettesben leutazhassunk 3 napra.
Na most a családunk szerencsés olyan szempontból, hogy gyakran járunk városnézésekre Európában. Most tavasszal is utazunk ezért az érdekelne, hogy mikortól "normális" ha az ember párja i csatlakozik? A bátyám 4 éves kapcsolatából a lány 2-szer is volt velünk, azóta két éve egy másik lánnyal él együtt, ő a következő utunkra jön velünk, viszont az én barátom fel sem merült lehetőségnek..
Nyilván számít, hogy a bátyám már együtt él a barátnőjével, de mégis meddig kellene várnom, hogy esetlegesen felmerüljön a lehetőség?
kérdezd meg, hogy rátok is ugyanazok a szabályok vonatkoznak-e mint a tesód párjára, avagy nem, ha nem, akkor magyarázzák meg, miért. de ha csak vársz a csodára, maguktól nem biztos, hogy meghívják a párodat...
szerintem bőven belefér hogy együtt nyaraljatok.
a szüleid csak egy kicsit szigorúbbak az átlagnál, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!