Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Unokatestvérek közötti szerelm...

Unokatestvérek közötti szerelmi / (testi) kapcsolat nem bűn? Vérfertőzés?

Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 13:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Mégis unokatestvérrel milyen messzi lenne a rokonság? ennyire hülye ne legyél...
2012. márc. 1. 14:33
 12/21 anonim ***** válasza:
60%

nem tartom bűnnek, csupán gyomrom nem lenne hozzá. ha tegnap ismertem volna meg, akkor sem.

engedélyezik a házasságot is, viszont képtelen vagyok elhinni, hogy több millió ember közül az ember majd pont az unokatestvérébe szeret bele halálosan.

2012. márc. 1. 14:33
 13/21 anonim ***** válasza:
57%

harmad unokatesótól nem vérfertőzés, de van aki másodtól is egészséges babát szül. és olyan is van h nem rokonok, mégis fogyatékos a gyerekeik, ilyet többet is ismerek.

Az én párom ötöd, ez már annyira távoli, meg az én nagyszüleim erdélyből valók, ez már igazán nem számít.

Az unokatesómmal tuti nem kezdenék ki, az olyan mintha a tesóm lenne.

2012. márc. 1. 14:37
 14/21 anonim ***** válasza:
94%

Én sem tartom bűnnek, de azért én sem mennék ilyesmibe bele.

Amúgy az én dédszüleim is unokatestvérek voltak, és mindenki egészséges lett a családban. Mondjuk ők nem ismerték egymást előtte.

2012. márc. 1. 14:43
 15/21 anonim ***** válasza:
25%
Az unokatestvér vérrokon!!! Tehát egyértelműen vérfertőzés és undoritó!!! B.z.nak lenni se tiltja a törvény,de undoritó!
2012. márc. 1. 14:45
 16/21 anonim ***** válasza:
24%
Köszi hogy lehülyézel!!!! De ha gondolod elmagyarázom neked. Nem csak az létezik hogy az anyának a testvérének a fia/lánya az unokatestvérem. Hanem létezik harmad negyed sőt.... unokatestvér is. Előbb gondolkodj, mielőtt lehülyézel valakit te...
2012. márc. 1. 14:59
 17/21 anonim ***** válasza:
75%
Amit a 9. írt az hülyeség, egyáltalán nem lényeges, hogy mennyire ismerik egymást, meg mióta, meg ilyenek, az első fokú unokatestvérek közötti testi kapcsolat vérfertőzés és igen, bűn.
2012. márc. 1. 19:00
 18/21 anonim ***** válasza:
58%
Igen az! A közvetlen családomban - mamám testvére elvette a saját unokatestvérét... Undorító ! 2 egészséges gyermekük született, viszont az egyik lányának Down-kóros gyermeke lett az idióta szülei hibájából ! Millió egy ember van a földön, nem hiszem el, hogy pont egy rokon kell !!
2012. márc. 1. 20:18
 19/21 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos az én szüleim is unokatestvérek, és mióta tudom, azóta megvetem őket teljes szívemből! Ha emiatt beteg gyerekem lesz, soha nem bocsátom meg nekik. Undorító, még belegondolni is, nem értem, hogy képes rá valaki. Ennél még az állatok is különbek. Van egy másod-félunokatestvérem, aki helyes pasi, de még ővele sem kezdenék ki soha az életben.
2012. márc. 1. 20:41
 20/21 anonim ***** válasza:
A törvény nem tiltja, de nem ajánlott. Amúgy pl. Ferencjóska és Sissy is unokatesók voltak. Hát nem mindegyik gyerekük lett normális.
2012. nov. 11. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!