Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok a családdal közösen...

Szoktatok a családdal közösen játszani valamit? Akár társasjátékot, akár kártyázni, akár valamilyen számítógépes játékot?

Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 12:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
előző vok, fiam 25 legózik,szerepjátékozik, barinője bűvészkedik, játszik, lányom paintboll, szóbeli, régi társasjátékok, beöltözősbuli, másik rajzol, sminkel, simsezik
2012. márc. 1. 12:56
 12/19 A kérdező kommentje:

Irigylem az ilyen "játékos" szülőket. :)

Nyílván az interneten keresztül tudnék másokkal még játszani, csak az sokkal jobb, amikor összeül egy kis társaság, és látjuk egymás arckifejezését, örömét, bánatát, idegességét játék közben. :)

2012. márc. 1. 13:03
 13/19 anonim ***** válasza:

12:41-es vagyok

Mi az osztálytársaimmal(egyetem) unozni, zsirozni szoktunk, néha makaoznak(azt én nem tudok). A barátom munkatársai szoktak néha összeülni Mágusozni.Heti rendszerességgel.Az is valami szerepjáték féle, de többet nem tudok róla. Különben akkor lehet "rákattanni" a rendes játékokra, amikor nincs otthon elektronikai cucc.Ill. nincs áram alatt. Pl. emlékszem régen volt, hogy karbantartás miatt nem volt fél-1 napig áram, aztán összeültünk játszani.

Vagy amikor barátomnak nem volt 2 hétig szgépe, mert elromlott, vettünk monopolyt, amit azóta is imádunk! :D

Kiskoromban apukámmal játszottunk 21-et 1 Ft-osokkal :D

2012. márc. 1. 13:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. márc. 1. 20:06
 15/19 anonim ***** válasza:

Szeretünk játszani és most már eljött a kánaán (apukának) mert a gyerkőc elért abba a korba, hogy vele is lehet társasozni. 2,5 éves és gyakran kezdeményezi, apuka meg boldog, még ha a játék 3-4 éves kortól való akkor is lelkesen játszunk. Ja és csak úgy nem hagyjuk ám nyerni a lurkót, meg kell tanulnia veszíteni is.

Tehát társas, legó, építőkocka, babateke :) , memo, minden ami ilyen kicsi gyerekkortól már lehet. Mi felnőttek esténként tudunk felváltva játszani a gépen. Én a stratégiai játékokat szeretem, reggel-este rákukkantok, apuka meg éjjel öldököl fülhallgatóval :) Erepublik

2012. márc. 1. 20:06
 16/19 anonim ***** válasza:

Malacpóker-t nagyon vicces.Két gumimalac a "dobókocka" és a

pontozás a malac pozíciójától függ.Partyjáték gyerekeknek is jó.

Van egy nagyobb változata is.

2012. márc. 2. 08:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Mi sajnos nem olyan gyakran, de időnként igen. :) Ajánlom a Yatzit, az egy dobókockajáték, és nagyon jó időtöltés:))
2012. aug. 4. 20:27
 18/19 anonim válasza:

Mi sajnos nem, és én is nagyon hiányolom. Apám, éjjel-nappal dolgozik, anyám meg a konyhában van állandóan, vagy a BK-t vagy a Szulejmánt nézi.

Elegem van már ebből, h mindenki elvan magával és soha nem játszunk semmit se.

Jó tippeket kaptam itt, majd lehet megpróbálom rábeszélni őket egy kis ország-városra, vagy vmelyik másikra.

2014. jan. 22. 16:10
 19/19 anonim ***** válasza:
nálunk anyáméknak az az ilyen közös családi program, hogy este hazajönnek és beülnek a tv elé Éjjel nappal Budapestet nézni, ha egy szót is szólokhozzájuk, le vagyok kussoltatva, mert nem hallják tőlem a tv-t :D És ezek után én vagyok lecseszve, hogy miért nem töltök velük több időt xd vicces :3
2014. júl. 12. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!