Szoktatok a családdal közösen játszani valamit? Akár társasjátékot, akár kártyázni, akár valamilyen számítógépes játékot?
Irigylem az ilyen "játékos" szülőket. :)
Nyílván az interneten keresztül tudnék másokkal még játszani, csak az sokkal jobb, amikor összeül egy kis társaság, és látjuk egymás arckifejezését, örömét, bánatát, idegességét játék közben. :)
12:41-es vagyok
Mi az osztálytársaimmal(egyetem) unozni, zsirozni szoktunk, néha makaoznak(azt én nem tudok). A barátom munkatársai szoktak néha összeülni Mágusozni.Heti rendszerességgel.Az is valami szerepjáték féle, de többet nem tudok róla. Különben akkor lehet "rákattanni" a rendes játékokra, amikor nincs otthon elektronikai cucc.Ill. nincs áram alatt. Pl. emlékszem régen volt, hogy karbantartás miatt nem volt fél-1 napig áram, aztán összeültünk játszani.
Vagy amikor barátomnak nem volt 2 hétig szgépe, mert elromlott, vettünk monopolyt, amit azóta is imádunk! :D
Kiskoromban apukámmal játszottunk 21-et 1 Ft-osokkal :D
Szeretünk játszani és most már eljött a kánaán (apukának) mert a gyerkőc elért abba a korba, hogy vele is lehet társasozni. 2,5 éves és gyakran kezdeményezi, apuka meg boldog, még ha a játék 3-4 éves kortól való akkor is lelkesen játszunk. Ja és csak úgy nem hagyjuk ám nyerni a lurkót, meg kell tanulnia veszíteni is.
Tehát társas, legó, építőkocka, babateke :) , memo, minden ami ilyen kicsi gyerekkortól már lehet. Mi felnőttek esténként tudunk felváltva játszani a gépen. Én a stratégiai játékokat szeretem, reggel-este rákukkantok, apuka meg éjjel öldököl fülhallgatóval :) Erepublik
Malacpóker-t nagyon vicces.Két gumimalac a "dobókocka" és a
pontozás a malac pozíciójától függ.Partyjáték gyerekeknek is jó.
Van egy nagyobb változata is.
Mi sajnos nem, és én is nagyon hiányolom. Apám, éjjel-nappal dolgozik, anyám meg a konyhában van állandóan, vagy a BK-t vagy a Szulejmánt nézi.
Elegem van már ebből, h mindenki elvan magával és soha nem játszunk semmit se.
Jó tippeket kaptam itt, majd lehet megpróbálom rábeszélni őket egy kis ország-városra, vagy vmelyik másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!