Milyen társasjátékot ajánlassz/ismersz 20 év felettieknek?
Figyelt kérdés
Születésnapra szeretnék társast venni testvéremnek (fiú, 22 lesz). Gyakran megy haverjaival játszani, activityt meg számomra ismeretlen stratégiai játékokat. :)
Érdekelne, hogy ti miket ismertek, miket ajánlanátok.
Előre is köszönöm a válaszokat :)
2011. okt. 13. 15:44
1/23 anonim válasza:
Ördög vagy angyal tök jó társas :)
2/23 anonim válasza:
én most töltöttem a 22-t pár hete, bátyámtól egy scrabble-t kaptam, iszonyúan élvezzük párommal, órákig tudunk vele játszani :) gondold meg, tesódnak tetszene e ilyesmi
3/23 anonim válasza:
Twister, Tabu, Sextivity, Honfoglaló.
Unokatesóm 26 évesen a Honfoglaló társasunkat kérte kölcsön szilveszteri buliba.
4/23 anonim válasza:
családi összejöveteleken (fiatalos csapat) szinte szokássá vált nálunk s scrabble-parti :) nagyon tudjuk mi is élvezni, és picit meg is mozgatja az ember agyát :)
6/23 anonim válasza:
illetve a Beugró társasjátékkal szemeztünk már többször is Párommal, mert magát a Beugrót is nagyon szeretjük. :)
7/23 anonim válasza:
8/23 anonim válasza:
Game of life, Hotel, Railroad tycon (sok a vasútőrült a baráti körben...), Activity...
10/23 anonim válasza:
A beugró társasjáték tényleg marha jó, mi nagyon jól szoktunk szórakozni. mondjuk ahhoz olyan emberek is kellenek, mindenkinek nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!