Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondanád a párodnak?

Elmondanád a párodnak?

Figyelt kérdés
Fiatalon egyszer csináltál egy óriási, erkölcstelen dolgot. Részben "muszájból" részben "félelemből" részben "hülyeségből". Alapvetően nem vagy olyan lány, de akkor úgy érezted az lesz a legmegfelelőbb döntés. Elmondanád a párodnak? Itt nem arról van szó, hogy fogadjon el így is..mert nem vagy olyan. Nem az a múltad amit vele együtt élsz át?
2009. jún. 7. 19:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Szerintem is a túlzott őszinteség felesleges. Egy jó kapcsi alapja a bizalom, de ha megfigyelted míg te kiterítenéd a legutolsó lapjaidat is; a párod még mindig mélyen hallgat arról, hogy pl. milyen volt az első? kivel volt?...stb.? vagy hümmög rá, vagy kétszavas válasz , hogy elégedett legyél.Aztán ha Te elmondod azt az óriási nagy erkölcstelen titkot, majdnem hogy biztos lehetsz benne, hogy az első nagy vitában tényleg a fejedhez repül a véleménye. A kisebb titkokat oszd meg vele nyugodtan , de nő vagy ; mindig tartsd meg azokat, amik balul üthetnek vissza! :)

2009. jún. 8. 09:05
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt tanácsolom, hogy ne mond el, csak egy esetben. Valami miatt úgy sejtem, hogy esetleg filmet forgattak rólad, vagy fényképek készültek rólad eléggé hiányos ruházatban..Szóval, ha van bárhol is nyoma a titkodnak, inkább mond el neki, de ne hangsúlyozd ki, hogy ez mekkora titok. Ha mellélőttem, és nincs a titkodnak semmi nyoma, akkor hallgass. A múlt az tegnap volt, meg azelőtt, és neked a jövőre kell koncentrálni.

(Nekem is van egy titkom, amit csak egy valaki tud, több mint 20 éve őrzöm, és továbbra is őrizni fogom, pedig néha viaskodtam önmagammal, hogy kiadjam magamból.)

2009. jún. 8. 09:40
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom rettentően konzervatív,nagyon sokmindent elítél, megvet, ami pl fiatalkori bohóságnak is betudható.... de mindezek ellenére én mindent elmondtam neki a múltamból, azokat a dolgokat is, amikről előre tudtam, hogy piszkálni fog érte (mint pl egyszer megcsókoltuk egymást a barátnőmmel heccből, meg kíváncsiságból,azóte a leszbi hajlamaimra utalgat minden veszekedéskor, vagy pl egyszer kíváncsiságból ki akartam próbálni a füvet ezért lementem a tiszapartra egy ott bulizó rockbandához,hogy kérjek tőlük...a párom ezt oltári felelőtlenségnek tartotta, mert állítólag bármit tehettek volna velem, de fiatal voltam és kíváncsi, és mellesleg nem történt semmi baj... vagy azért is piszkál, amiért a szüzességem egy nálam 15 évvel idősebb férfival vesztettem el...) ezeknek a dolgoknak semmi köze a kapcsolatunkhoz, bőven azelőtt történtek, hogy mi összejöttünk volna, de elmondtam neki, és piszkál is értük... de még mindig jobban érzem így magam, minthogyha valahonnan megtudná és úgy gondolná, h direkt elhallgattam előle az ilyesmit...
2009. jún. 8. 12:37
 24/24 anonim ***** válasza:
Elolvastam még egyszer amit írtál, és már biztosra veszem hogy abortuszod volt. Biztos hogy annyira megharagudna rád a barátod hogy elhagyna? szerintem nem. Vagy ha igen, akkor nem ezért, hanem mert mondjuk már amúgy is érik a dolog.
2009. jún. 8. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!