Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondanád a párodnak?

Elmondanád a párodnak?

Figyelt kérdés
Fiatalon egyszer csináltál egy óriási, erkölcstelen dolgot. Részben "muszájból" részben "félelemből" részben "hülyeségből". Alapvetően nem vagy olyan lány, de akkor úgy érezted az lesz a legmegfelelőbb döntés. Elmondanád a párodnak? Itt nem arról van szó, hogy fogadjon el így is..mert nem vagy olyan. Nem az a múltad amit vele együtt élsz át?
2009. jún. 7. 19:56
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Sokat gondolok erre mostanában és folyamatosan tépődöm a kérdésen. Két középiskolai volt barátnőm tudja, akikkel ma már nem tartom a kapcsolatot..bár az egyik közösségi portálon ismerőseim. Ha konkrétan nem akarnak nekem ártani, akkor soha nem tudja meg a párom. (az elmúlt években megtehették volna ha akarják)

A párom biztos nem szakítana, de egy világ omlana össze benne..és sokszor gondolna rá..nekem épp elég ez a teher. És ő az a mindent osszunk meg típus.. Szóval értitek...

2009. jún. 7. 21:04
 12/24 A kérdező kommentje:
-tépelődöm-
2009. jún. 7. 21:06
 13/24 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj ide kis csillag!Életem szerelmével minden múltamat megosztottam.Mi lett az eredmény?Az első vitánál a fejemhez vágta h ilyen meg olyan vok.Kell ez neked?Inkább hallgass.Ismered a mondást:Hallgatni arany!Aztán szakítottunk és ez lett a fő érvei egyike,mert másban nem tudott kapaszkodni.Légy okos előzd meg ezt.Hidd
2009. jún. 7. 21:09
 14/24 anonim ***** válasza:
82%
Nem akarlak nyaggatni. De itt senki nem ismer, még nicknéven sem. Ha el mered árulni, mi az, amit előle titkolsz, el tudnánk mondani, hogy mi mit tennénk a helyedben. Konkrétan.
2009. jún. 7. 21:10
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Előző vok.Hidd el sok kellemetlenséget megspórolhatsz magadnak.Persze te életed,te döntésed.
2009. jún. 7. 21:11
 16/24 anonim ***** válasza:
89%
Én nem mondanám el.Úgy gondolom,h ami akkor történt,amikor még nem volt az életem része,nem feltétlen tartozik rá...és mint fentebb írták,nem biztos,h toleráns lesz,és a kapcsolatod múlhat rajta.A múlton változtatni már nem lehet.Minden embernek szüksége van a titkaira,nem szabad teljesen kitárulkozni.
2009. jún. 7. 21:13
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Inkabb te is probald azt a dolgot elfelejteni es nem tepelodni rajta! Miert lenne neked jo, hogy a parod is megtudna? Segitene az neked, hogy o is tudja mar?

Ha elmondod neki akkor o is ugyanugy fog tepelodni, ragondolni mindig arra a dologra mint te most.

Szerintem teljesen felesleges elmondani neki, hiszen segiteni ugysem fog o mar rajta. Megtortent, kesz.

Eljel es ne gondolkozzal!

2009. jún. 7. 22:10
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

ne pontozzzatok le,nem sértéS!

nekem az a gyanum hogy luxus läny voltäl..tehät az a butasäg amibe te beleestél.ha tévedek szolj nyugodtan.

ha tegyük fel ez..én elmondanäm.vagy ha mäs lenne azaz ok amit irsz.

hidd el,ha szerete ,veled marad,és az a multad ne feledd.mär nem csinälsz hülyeséget,és akkor amikor ezt tetted nem volt melletted a pärod.(tehät nem hazudtäl neki.szerintem ülj le vele,és mond el neki,bärmi legyen az,és mond neki hogy szereted,és épp ezéRt akarsz hozzä öszinte lenni.de valoban éRdekel,hogy jol tippeltem e..kéRlek irj erre välaszt.köszii:)

2009. jún. 7. 22:19
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondom, nem feltétlenül kell tudnia, ha nincs semmi következménye annak, hogy nem tud róla. Ez nem hazugság, főleg ha már nincs jelentősége, és lezártnak tekinthető. Hazugság az, ha rákérdez és mást válaszolsz.

Ami elmúlt, az elmúlt, és igaz, hogy a részeddé vált, de a múltnak sosem szabad elsőbbséget élveznie a jelennel és jövővel szemben.

2009. jún. 8. 05:19
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom itt majdnem mindenki azt mondja ne mondd el. De az ördög nem alszik, és ha már ketten tudják rajtad kívül, akkor nem lehet azt mondani hogy sose derül ki. Erre azért jobb gondolni.

Egyébként attól függ mi az a nagy titok. Most mondok pár példát. Szexvideo? hát az ugye bármikor felbukkanhat, jobb elmondani. Abortusz? nos ez se biztos hogy titok marad (teszem azt miért nem tudsz teherbe esni...) megöltél valakit? hát a priuszod megmarad... Szóval nem igazán tudok olyanra gondolni, ami sose bukkanhat fel többé.

A másik pedig, próbáld előbb kipuhatolni, hogy ténylegesen mit szólna a párod hasonló szituhoz.. lehet hogy nem bánná annyira.

Vagy ha elmeséled neki és őszintén elmondod miért csináltad, akkor is lehet ám hogy nem érinti őt olyan szörnyen.

Egyébként alapvetően én nem vagyok az a nagy őszinteség párti. Nem mesélek a volt kapcsolataimról sokat, meg nem mondok el minden baromságot aminek semmi jelentősége. De a nagy dolgokat muszáj elmondani.

30/N

2009. jún. 8. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!