Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vezeti le rajtam a...

Jogosan vezeti le rajtam a feszültséget a lakótársam?

Figyelt kérdés

Most értem haza, és megkérdeztem tőle milyen napja volt. Azt mondta, hogy szörnyű ugyanis megbüntették ellenőrök mert márciusi bérlettel még nem utazhat, és rohadtul nem tetszett neki az sem, hogy úgy kellett kezdenie most a főzést, hogy el kellett takarítania amit én vasárnap főztem. Konkrétan sütöttem húst vasárnap és egy edény ott maradt a tűzhelyen mert a fűszeres olajat még fel akartam belőle használni.

Komolyan ennyire zavaró dolog, vagy csak rajtam vezeti le a feszültségét? Amúgy is büszke jellem, és ha téved akkor sem szokott bocsánatot kérni. Na meg patyolat mániás, egy kis folt miatt már leszedi a fejem.

2012. febr. 28. 12:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
de baromi jófejek vagytok...
2012. febr. 29. 09:39
 12/13 anonim válasza:

Tudom hogy régi a kérdés de akkor is!

"Na meg patyolat mániás, egy kis folt miatt már leszedi a fejem."

Ez azért kicsit ellentmondásban van a kádszélén otthagyott betéttel.

2012. szept. 14. 12:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Te, Kérdező!!!

Ez nem a "Vilma"??? :D Valami a tudatalattimból jelzi, hogy ez a tudod ki, akinek nem mondjuk ki a nevét. :D

2015. ápr. 21. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!