A családom ki akar rakni (16 vagyok), mert egy rossz viccet sütöttem el a húgommal?! Már kértem számtalanszor elnézést.
Árvaházba akarnak adni,elég komolyan gondolják.Már mindenhogy megpróbáltam kimagyarázni magam a történtek miatt.
Szituáció: húgom 13 állandóan ordít,visít ha pókot lát,nagyon kellemetlen szituk ezek..
Tegnap este aludtam.Egy szobában alszunk emeletes ágyon,ő kiharcolta magának a fölsőt,erre ordítva rám ugrik,hogy JÉÉZUUSSOMMM ÁDÁM egy PÓÓÓÓÓÓKKKKKKKK,majdnem színinfarktust kaptam tőle,felmásztam megnézni hol az bestia,erre kiderült hogy egy egycentis kaszáspók kb a SAROKBAN kb 2 méterrel a feje fölött -.-
Felmásztam a szekrényen keresztül leszedtem lejöttem és a kezemben volt és arca elé tettem,hoyg "Ez bestia akart megenni?" -Itt a válasz után,le akartam csapni és mondani,hogy Hős bátyád megment minden egycentistől a világon...csak vicc akart lenni.Erre felvisított és elájult,felkeltek anyuék nem tért magához egy ideig magáho tért és egy csomó ideig sírt és szídott meg minden.Szüleim most utálnak engem,szívtelen nem normális állatnak tartanak .
Mivel engeszteljem ki őket?
Mi van???? Nem adnak ételt neked és kivágtak a nagymamádhoz mint macskát sz@rni?
Megkérdezhetem hogy úgy amúgy normálisak a szüleid? Mintha nem szeretnének téged vagy én nem is tudom:S Mit tettél ami miatt ennyire kitolnak veled? Mert azt nem hiszem el hogy egy pókhisztériából fajult idáig a dolog....
Én a helyedben segítséget kérnék az osztályfőnöktől...elmondhatnál neki mindent az elejétől, azt is hogy nem kaptál ételt, és anyádék most ilyen dolog miatt raktak ki otthonról. Remélem tesz valamit az ofőd, mert ez így nem maradhat....úristen...
Mióta laksz nagymamádnál amúgy? Meg hogy vittek oda, el se köszöntek meg ridegek?
Azt mondták választhatok,a gyermekotthon vagy a nagyi.Nagyit választottam,talán itt jobb,de nem a legjobb a nagyi nem okés már 89 éves :(
Nem akarok senkinek semmit panaszkodni.Mindegy.
Csak idáig úgy voltam,hogy megyek majd a BME-re tanulni,de ha itt kell lennem,befejezem a gimit és megyek dolgozni :(
Elköltözöm és eltartom magam.
szerettek,amíg a húgom sikeresebb nem lett nálam.
Én 15 évesen könyveket olvastam (szinte mindent),legóztam,makettoztam,rajzoltam és jártam sportolni.Szerintük egy unalmas "kocka" vagyok,mert szeretek programozni,de ellenben nem szeretek eljárni sehova.Van egy jó nagy szobámnk óriási asztallal,elvagyok ott.Mindenem megvolt,ami kellett.
Nem tudom mégis,hova kéne eljárnom?16 évesen bulizni?Vagy plázába a húgommal cipőért rajongani?
Nem vagyok csúnya,nem vagyok meleg,nem öltözöm gyökérül,kidolgozott testem van és gyakran járok fodrászhoz,hogy mindig új hajat varázsoljon nekem.Döglenek értem a csajok,de nem akarok barátnőt még..Ezért állandóan cseszegetnek,hogy biztos meleg vagyok,mert hogy jajj csak a b-uzik vágják a sérójukat 2hetente valami menőre..az mindegy,hogy nekem tetszik.
Ezzel nem volt gond,amíg a húgom sorra nem kezdte nyerni a szépség és a matematika versenyeket,elsőtől kezdve jó matekos volt,én is,de nem szeretek versenyezni,semmiért soha.Utálom a versenyt-ezért nem jártam el soha,nem volt fontos nekem.9 éve küzdő sportolok,de még egyetlen egy fokozatért sem mentem vizsgázni,nem érdekel ez is szerintük nem normális.Ez nem jelenti azt,hogy nem állok ki magamért vagy nem versengek valami igazán fontosért.
Na de a húgom,zenél,szép,matekos okos aranyos,cuki....wáá.
A barátnői állandóan itt lógnak,jár el ide oda,költi a pénzt ruhákra,vannak udvarlói-erről csak annyit,hogy az osztálytársai közül vannak 12 évesek is:)2 fejjel alacsonyabbak nála,mégis hozzák a rózsákat,hívják ide oda,és állandóan jön az hogy még a 12 éves is férfiasabb nálam,hogy még a 13 éves húgom és szociálisabb nálam... már pár éve megy ez a gyülőlködés irántam.
Amúgy sosem szerettük a nagyit,ő sem minket,most már annyira idős,hogy neki mindegy mi megy itt körülötte.
Nem érzem itt magam túl jól.Rezsit a nagyi nyugdíjából fizetik.És én havi 30ezret kapok -.-
Ebből,hogy éljek meg normálisan?Ok ok,kajára és samponra és fogkrémre elég.
De a sportomat már nem tudom befizetni,sem legót venni.
Cimbora!
Te kamuzol itt nekünk. Neked húgod sincs, meg nagyid sincs. Viszont jó a fantáziád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!