Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom ki akar rakni (16...

A családom ki akar rakni (16 vagyok), mert egy rossz viccet sütöttem el a húgommal?! Már kértem számtalanszor elnézést.

Figyelt kérdés

Árvaházba akarnak adni,elég komolyan gondolják.Már mindenhogy megpróbáltam kimagyarázni magam a történtek miatt.

Szituáció: húgom 13 állandóan ordít,visít ha pókot lát,nagyon kellemetlen szituk ezek..

Tegnap este aludtam.Egy szobában alszunk emeletes ágyon,ő kiharcolta magának a fölsőt,erre ordítva rám ugrik,hogy JÉÉZUUSSOMMM ÁDÁM egy PÓÓÓÓÓÓKKKKKKKK,majdnem színinfarktust kaptam tőle,felmásztam megnézni hol az bestia,erre kiderült hogy egy egycentis kaszáspók kb a SAROKBAN kb 2 méterrel a feje fölött -.-

Felmásztam a szekrényen keresztül leszedtem lejöttem és a kezemben volt és arca elé tettem,hoyg "Ez bestia akart megenni?" -Itt a válasz után,le akartam csapni és mondani,hogy Hős bátyád megment minden egycentistől a világon...csak vicc akart lenni.Erre felvisított és elájult,felkeltek anyuék nem tért magához egy ideig magáho tért és egy csomó ideig sírt és szídott meg minden.Szüleim most utálnak engem,szívtelen nem normális állatnak tartanak .

Mivel engeszteljem ki őket?

2012. febr. 27. 20:07
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
81%

Ú, szegény Te. :( Elhiszem, hogy csak viccelni akartál, nem vagy hibás.

A húgodat viszont tényleg érdemes lenne megnézetni szakemberrel, a fóbia nem játék! Egyrészt súlyosbodhat, amin befolyásolhatja később a mindennapjait, másrészt ha így eszét veszti egy póktól, akár baleset is érheti: mi van, ha úttesten, lépcsőn vagy egyéb veszélyes helyen ájul el legközelebb, mert meglátott egyet? :( Sokkal nagyobb baja is történhet egy ijedségnél. :(

2012. febr. 28. 11:41
 22/44 anonim ***** válasza:
54%
Azért a szüleid kicsit túlhisztizik a dolgot...
2012. febr. 28. 12:17
 23/44 anonim ***** válasza:
52%
EGy csínyért (elismerem, nem a legszebb) árvaházba rakni egy gyereket??? A szüleid nem normálisak, már ne haragudj, szerintem ez csak kifogás, valami más kell legyen a háttérben. Ha minden gyereket gyerekotthonba adnának, ha rosszaságot csinált, tele lenne a világ árvaházakkal...nagyon sajnállak. nekem a gyerekem akármit csinálhatna, imádnám és imádom is, pedig néha igazi rosszcsont, de szerelmesek vaguynk belé :)
2012. febr. 28. 13:37
 24/44 A kérdező kommentje:

Najó,még mindig durcásak rám -.- Komolyan elegem van.

Ma nem kaptam ételt a suliba,mert ugye mi nem eszünk kenyeret általában,ezért nem is szokott lenni,így minden nap anyu pakol nekünk kis tálkába valami főtt,könnyű,nem büdös ételt.

Erre ma én nem kaptam,mert nem vagyok felelősségteljes és tanuljak meg főzni magamnak?! stb.Hála a jó égnek van pénzem,vettem magamnak valamit + húgom a saját ételének a felét nekem adta:)

2012. febr. 28. 16:22
 25/44 anonim ***** válasza:
80%
A húgod megbocsátott, de a szüleid miért nem? Kérdezd meg a húgodat, hogy mit csinálna ha nevelőintézetbe kerülnél. Én ha a húgod lennék és így viselkednének a testvéremmel megmondanám nekik, ha a bátyó megy én is megyek! Ha ők nem visznek akkor kitalálok valamit, hogy ők vigyenek.
2012. márc. 1. 12:20
 26/44 anonim ***** válasza:
86%

én megértem a húgodat, 26 vagyok, de a pók képétől is azonnal rosszul leszek, annyira félek. Még a pókhálótól is. Egyszer minden kontrollomat elvesztve ültem a kisajtóban összegörnyedve, mert a kapucsengő zsinórján ott volt a pók.

Sőt, egyszer egy elsős hozott egy természetismeretes könyvet, hogy olvassak nekik belőle, mert nem tudtak még olvasni akkor. Körülállt vagy 6 gyerek, hogy hallgassanak. Erre lapozok, ott egy óriás keresztespók, akkorát visítottam, az összes gyerek megijedt, visítottak ők is, és rohantak vissza a helyükre...Elég érdekes volt:S

Aki nem fél tőlük, az nem tudja, milyen szörnyű érzés ez. Gondold el, ha egy tériszonyost hirtelen felviszel egy 30 emeletes panel tetejére, hogy nézzen le...Lehet én lenéznék, és fotóznék, hogy mennyire állat, de egy apró, 1 cm-es pók rámmászna, tuti szívroham vinne el... Megérem a húgod teljes mértékben, és azt is, hogy a szüleidet megijesztette, hogy a húgoddal mi történt, de nem fog senki árvaházba rakni, ne félj...csak azt akarják, hogy ijedj meg. És kérlek, legyél tekintettel a húgodra, lehet, hogy jót akartál, de ő minden ilyet támadásként fog felfogni, mert beteg...a fóbia betegség...:S:S:S

2012. márc. 1. 16:44
 27/44 anonim ***** válasza:
75%

Jó, te nyilván nem tudhattad, hogy a húgod ennyire fél a pókoktól, de ez tényleg durva... Nekem is van ilyen fóbiám, igaz én nem a pókoktól félek, de ha valaki ugyanezt csinálta volna velem, mint te a húgoddal, lehet, hogy én is elájulnék. Az a baj, hogy akinek nincs ilyen, az ezt nem érti meg. Én is nagyon durván viszolygok, már most, hogy rágondolok, szinte rosszul vagyok. Légyszíves ne csinálj ilyet többé, mert neked ez csak egy kis kellemetlenség, hogy leszedsz egy pókot, de neki ez komoly dolog!

Amúgy amit a szüleid csinálnak az tényleg túlzás. Tényleg csak erről szól nekik a dolog vagy más miatt is nehezteltek már rád előtte? Amúgy ha belegondolsz a helyzetükbe, ők csak annyit láttak, hogy az éjszaka közepén bemennek a szobátokba, ahol ott fekszik ájultan a tesód, aztán meg elkezd téged szidni..

Amúgy megértelek, mert én is idősebb testvér vagyok és tudom, milyen durván tudnak kivételezni a fiatalabbakkal..

2012. márc. 3. 21:49
 28/44 anonim ***** válasza:
Beszéld rá a szüleidet, hogy vigyék pszichológushoz a húgodat (még jobb, ha rábeszéled, hogy ő kérje a pszichológust, mert meg akar szabadulni a félelmétől). Én se szeretem a pókot, de elájulni tőle, az már komoly betegség.
2012. márc. 6. 03:22
 29/44 anonim ***** válasza:
Mik a fejlemények?
2012. márc. 9. 20:36
 30/44 A kérdező kommentje:
Nagymamámhoz költöztettek.:(
2012. márc. 9. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!