A családom ki akar rakni (16 vagyok), mert egy rossz viccet sütöttem el a húgommal?! Már kértem számtalanszor elnézést.
Árvaházba akarnak adni,elég komolyan gondolják.Már mindenhogy megpróbáltam kimagyarázni magam a történtek miatt.
Szituáció: húgom 13 állandóan ordít,visít ha pókot lát,nagyon kellemetlen szituk ezek..
Tegnap este aludtam.Egy szobában alszunk emeletes ágyon,ő kiharcolta magának a fölsőt,erre ordítva rám ugrik,hogy JÉÉZUUSSOMMM ÁDÁM egy PÓÓÓÓÓÓKKKKKKKK,majdnem színinfarktust kaptam tőle,felmásztam megnézni hol az bestia,erre kiderült hogy egy egycentis kaszáspók kb a SAROKBAN kb 2 méterrel a feje fölött -.-
Felmásztam a szekrényen keresztül leszedtem lejöttem és a kezemben volt és arca elé tettem,hoyg "Ez bestia akart megenni?" -Itt a válasz után,le akartam csapni és mondani,hogy Hős bátyád megment minden egycentistől a világon...csak vicc akart lenni.Erre felvisított és elájult,felkeltek anyuék nem tért magához egy ideig magáho tért és egy csomó ideig sírt és szídott meg minden.Szüleim most utálnak engem,szívtelen nem normális állatnak tartanak .
Mivel engeszteljem ki őket?
De már mindent elmondtam,azt is mit akartam utána mondani.
Meghallgatnak és elkezdik sorolni a régi hülyeségeiket,amikhez közöm sincs sokszor.
Húgom rég megbocsájtott ő próbál védeni,de a szüleim mind untalan nem normálisoznak.
Pl akkor is én kaptam baromi nagy taslit,amikor reggelinél nyújtogatta a nyelvét és rugdosott az asztal alatt,fogtam magam grimaszoltam elkezdett nevetni,félrenyelt majdnem megfulladt -verve voltam -.- WÁÁÁÁ,de unom már.Persze itt is direkt kezdtem ki vele,hogy félrenyeljen.
Nem,sajnos nincs.Igazából jó így.Nagyon szeretjük egymást rengeteg helyünk van a szobában jól berendezett,együtt választottuk a bútorokat..Sok szabad hellyel.
A lakásban 2 kicsi szoba van és egy nagyon nagy.Miénk a nagy.A másik egy nappali,a harmadik anyuéké.
Muhahahha,2 centisnél halál van és szellemirtó csapatot fog keresni :D
Szerintem egyáltalán nem volt jó vicc, én is rémesen félek a pókoktól(tudom, hogy nem 'bánt') pedig 20 éves vagyok, de még a fürdőből is kiugraszt egy a zuhany alól, azt pedig el sem tudom képzelni mi lenne, ha valaki az arcomba nyomná.
Biztos, hogy nem fognak beadni árvaházba, szerintem csak azt akarják, hogy érezd a tetted súlyát(amit gondolom magadtól is érzel, csak nem látják rajtad). Nevelőintézet lenne a valószínűbb, ha nagyon buggyantak a szüleid, de ez sem fog bekövetkezni szerintem.
Egyszerűen ne mentséget keress, hanem adj nekik igazat, és ígérd meg, hogy mostantól nagyon odafigyelsz a húgodra. Egy hét alatt el is felejtik az egészet(főleg ha látnak nevetve együtt játszani a hugoddal.
Mitől ne lenne egészséges? -.-"
A kicsi nappali nagyon nagyon kicsi.Ott van az ebédlőasztal,a konyha kicsi nem lenne asztalunk se akkor.
Ez hülyeség,hogy nem egészséges mégis mitől?Nem verem a farkam nyilván a szobában..
A férjem lánya és jómagam is félünk a pókoktól. A lány nálad idősebb.
Egyszer együtt voltunk, az ereszről lógott egy pók, pont fejmagasságban. Majdnem belesétáltam, rohantam vissza a férjemhez, hogy tüntesse el.
Ő is viccelni akar, odasétált a lányával, majd megállította 10 centire a póktól. Amikor a lány észrevette, ijedtében nagyon hangosan sikított egyet, majd mivel azonnal nem tudott szabadulni (férjem mögötte állt és a vállán volt a keze), gondolkodás nélkül tökön rúgta a férjemet és elfutott.
Azóta ő se viccel pókokkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!