Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz, ha a férjem...

Mennyire gáz, ha a férjem elfelejtette a szülinapomat?

Figyelt kérdés
Most volt nemrég a szülinapom, és a férjem nem hogy ajándékot vett volna, hanem teljesen elfelejtette a születésnapomat. Persze utána restellte a dolgot, és vett egy csokor rózsát, hogy kiengeszteljen, ami mellesleg szerintem ablakon kidobott pénz, de erről halvány fogalma sincs, mint ahogy arról sem, hogy mi a kedvenc csokoládém. Mostanában főleg a munkája miatt alig látom, pedig van egy 4 hós kisfiúnk, de nem siet hazafelé, sőt felhív, hogy később jönne, mert iszik egy sört, és leteszi az autót. Többször próbáltam ráterelni, mit szeretnék szülinapomra. Megmutattam az ékszert, ami tetszene, csoki, stb, de sosem veszi a lapot. Általános jelenség nálunk, hogy pont a név-, illetve a szülinapomon kell spóroljunk. De magának megveszi a 40 ezer forintos sífelszerelést, Forma1-es jegyet, elmegy túrákra hétvégeken, stb. Mindig szemet húnytam felette, de most valahogy kezd betelni a pohár. Kinek mi a véleménye? Mit tehetek az ügy érdekében?
2009. jún. 7. 14:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ez nem szép tőle,legalább 1 sms.Én sem mindig kapok ajándékot,de ez nekem nem is fontos,mert egyébként mindent megad nekem és persze én is neki.Viszont a név,szülinapokon vagy házassági évfordulón,a reggeli ébredéskor köszöntjük egymást.

Szerintem beszélj vele,mond el mi az ami nem esik jól,mi az ami hiányzik Neked.Hogy szükséged van rá,az ölelésére,a közelségére és így tovább.A válaszából tudni fogod,h mi a helyzet a házasságotokkal.Ebben biztos vagyok.Csak az a fontos,h magadhoz légy őszinte!

2009. jún. 8. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!