Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki tudna keretet szabni az...

Ki tudna keretet szabni az életemnek?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, mondhatni egy senkiházi, és 2-es érettségi jegyekkel, tehát még a továbbtanulás sincs igazán belátható távban. Szomorú vagyok, mert eddig úgy gondoltam nagyképű-majom létemre, hogy én vagyok a menő, aki mindent tud és majd felnevelem magam a hülye, téves, BEKÉPZELT elgondolásom szerint. Kivagyok teljesen, és/mert hiányzik a nevelés, a kontroll az életemből. Az is a gond, hogy gyávaságomban nem fogadom be az esetleges nevelést a megfelelő emberektől, és így magam maradok, a magam téves képzeleteivel.
2012. febr. 27. 01:28
 1/8 anonim ***** válasza:
csak saját magad tudsz korlátot szabni, nem csak a diplomában van a jövő , tanulj szakmát ! Hidd el ha jól választasz jól kereshetsz úgy is , és általában mindenki későn jön rá a nevelés hiányára, és szerintem én is később fogok rájönni, arra amit kapok nap mint nap nem értékelem eléggé, csak akkor amikor már nem kapok majd :(
2012. febr. 27. 01:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Sok ilyen ember van.Te annyival vagy különb,hogy felismerted ezt.
2012. febr. 27. 01:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Elsővel teljesen egyetértek,nem kell diploma,csak egy jó szakma.
2012. febr. 27. 03:02
 4/8 anonim ***** válasza:
am meg 25 évesen már nem is kell kontroll,szülői,mire gondolsz itt pl?
2012. febr. 27. 03:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Nézd a jó oldalát van aki itt se tart.

Ad 2. a cégigazgatók és fontos emberek 90%-át egy Mc donaldsba se vennék fel mosogatónak.

Amúgy meg kontroll legyen az számodra hogy gondold magad más helyzetébe.

Oszt ne legyél beképzelt...

2012. febr. 27. 03:31
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
De ha gondolod fenyőlécből ácsolok neked keretet amibe beleférsz! XD
2012. febr. 27. 03:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy van érettségid.

Nekem 28évesen nyolc ált. van.

2012. febr. 27. 04:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Nos, ahogy írták, legalább te észrevetted magad időben, nem mentél tovább a "felveszek hiteleket a semmire, mert sokat akarok hírtelen egyszerre" stílust, mert sokan, pl nekem családba is, aki azt hitte magáról, hogy miylen vagány, most nyögheti pár évtizedig a hiteleket, na persze család is megvan fogva ilyenkor. Tanulj vagy tovább, bár pontod nem lenne elég, újra kéne érettségizni de az időhúzás, próbálj valami jó szakmát tanulni de olyat, amit fizikailag is bírni fogsz ötven éves korodig vagy azutánig. sok sikert!!!
2012. febr. 27. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!