Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi számít megcsalásnak? Csak...

Mi számít megcsalásnak? Csak a fizikai tettek, vagy az is, ha arról beszélget/ír a párotok valakivel nagyon lényegre törően, hogy mit tenne, ha tehetné?

Figyelt kérdés
Ez utóbbi feltétlenül azt jelenti (ha rendszeresen előfordul), hogy gond van a kapcsolatban?
2012. febr. 26. 22:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%

Rossz a megközelítés, süt a tipikus női gondolkodás. Mindenki elunja valamilyen szinten a másikat, a férfiak sokkal hamarabb, mint a nők. 5 éves házasok vagytok, gondolom pár évet előtte jártatok is, az lenne a csoda, ha soha nem gondolna más nőre. Ennek önmagában semmi köze nincs ahhoz, hogy szeret-e, vagy sem. Valószínű állandóan jársz a sarkára (mivel ezt a dolgot is kiszimatoltad, kihúztad belőle valahogy), és ezzel saját magad idegeníted el tőle.

A legtöbb nő ilyenkor elkezd vádaskodni, meg lappangón gyűlölködni, ezzel is mérgezve a kapcsolatot. Olyan nagyra vagytok az empátiátokkal, ezt is meg lehetne érteni, hiányzik neki egy kis változatosság. Én a helyedben vennék néhány tízezer forintért valami extra dögös cuccot a Beate Uhse-nél, vagy hasonló helyen, új hajat csinálnék, csinosabban öltözködnék. Egy idő után meg fog szakadni a plátói kapcsolata a másikkal.

2012. márc. 5. 22:40
 12/15 A kérdező kommentje:
"Kedves" utolsó! Belőled meg süt a tipikus férfi gondolkodás. Vannak nagyon dögös cuccaim, igaz, nem Beate Ushe-től, de az a kategória. Sokkal csinosabb, szebb, jobb alakú vagyok, mint az a nő, akivel kerülgetik egymást. A kedves férjem nulla, amit tesz értem, nincsenek ötletei, sem szex, sem romantika terén, azt persze élvezi, hogy nekem vannak. És nem zaklatom, meg gyűlölködöm, véletlenül jöttem rá, hogy mit tesz a hátam mögött. Én az a balek nő vagyok, aki otthon gyertyafényes vacsorával várja, meg a gyerkőcöket elviszi a nagymamához, hogy aztán ha a férje hazaér, szexi fehérneműben találjon otthon, és elengedhesse magát, meg a fantáziáját. Szóval rosszul gondolkodsz ebben az esetben. Ezért is nem értem, mi a gond, miért kell neki máshol az izgalmat keresni. Tudod, kedves utolsó, néha a pasinak is tennie kellene valamit, hogy működjön a kapcsolat, nem csak a nőnek.
2012. márc. 9. 20:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ha tényleg ilyen vagy, akkor sajnálom, hogy nem én vettelek el téged:)
2012. márc. 12. 00:06
 14/15 A kérdező kommentje:
:-) bocs a kirohanásért, de tanácstalan és elkeseredett vagyok és nem értem, miért csinálta. Ő azt mondta, változatosságra vágyott... Hát más nő sajnos nem tudok lenni...
2012. márc. 12. 21:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon szar érzés lehet:( de ne várd meg amíg semmi önbecsülésed nem marad.
2012. márc. 12. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!